boebeck | 2024.

Boebeck, Billie Joan i I Love You Honey Bunny najavljuju podatnu indie večer u Močvari u ponedjeljak, 25. ožujka 2024. godine

Boebeck i Billie Joan, mađarska i splitska kantautorica te češki bend I Love You Honey Bunny najavljuju podatni indie ponedjeljak u Močvari. Točnije, ovaj indie koncert će se održati u ponedjeljak, 25. ožujka 2024. godine. Vrata kluba se otvaraju u 19:30, dok je početak koncerta predviđen za 20 sati. Ulaznicu za ovu indie svečanost možete kupiti u pretprodaji po 7 ili na dan događanja po 10 eura.

Billie Joan javnosti je (ne)poznata kao punk kantautorica iz Splita koja njeguje stil sličan ranom Dylanovom opusu, zbog čega je i kritički prozvana “ženskim Bob Dylanom“. Sklada isključivo svoje pjesme na engleskom jeziku te je dosad izdala dva albuma. To su akustični debitantski Barren Land iz 2017. te Selfless koji je izašao par godina kasnije, s nešto bogatijim zvukom. Billie za sada još uvijek svira samostalno, a nastupala je na festivalima diljem regije.

Nešto duža pauza u njenom radu nastupila je nakon pandemije i promjene labela, no polako se vraća na scenu s novim albumom u rukavu, ponovno u produkciji Milana Mijača. Njen lik i djelo predstavljeni su u dokumentarcu One su tu, zajedno s ostalim kantautoricama koje su trenutno na sceni te je spomenuta u nekoliko recentnih glazbenih knjiga, kao što je Hrvatska rock enciklopedija kao vrlo perspektivna i nešto drugačija umjetnica na današnjoj sceni. Više informacija o Billie Joan doznajte na njezinom Facebook profilu.

Nakon Billie na pozornicu Močvare iz Mađarske dolazi zvijezda večeri

Ona je Boebeck, jedna od najzanimljivijih nadolazećih mađarskih glazbenica. Od izlaska svog prvog singla I am not’2021. godine, Andl-Beck Boroka, aka Boebeck, nastupala je na pozornicama većine mađarskih festivala, u klubovima u najvećim gradovima zemlje te u susjednim prijestolnicama Bratislavi i Beču, kao i u Bruxellesu. Također, dijelila je nacionalne i međunarodne pozornice sa Soley, Meskerem Mees, Mirom Lu Kovacs i drugima. Sve što vas zanima o ovoj glazbenici doznajte na njezinom Facebook profilu.

I Love You Honey Bunny je indie-pop-rock bend iz Praga, glavnog grada Češke. Neki ljudi vole njihov živi zvuk i drsku scensku pojavu, drugi uživaju u njihovom pristupu pisanju pjesama, koji često odražava suvremena društvena i politička pitanja. Ako vas privlače upečatljive melodije i visoka energija, I Love You Honey Bunny savršen je izbor za vas. Već su odsvirali preko 400 koncerata, uspješno putujući diljem Europe i Kanade, kao i na velikim festivalima kao što su Sziget, Rock for People i Colours of Ostrava. Također, otvarali su nastupe i za bendove kao što su Alt-J, The Temper Trap, De Staat, Rare Americans, Bilderbuch i Leoniden. Aktivnosti ovog indie benda možete pratiti putem njihovog Facebook profila.

VIDEO: Billie Joan | Boebeck | I Love You Honey Bunny

Tagged