smoke mardeljano / 2021.

Beogradski reper Smoke Mardeljano vraća se u Zagreb i nastupa u Boogaloou

Beogradski reper Smoke Mardeljano vraća se u Zagreb nakon duge dvije godine i rasprodane promocije odličnog albuma “To je rep”. Ovaj put Smokiša napada veliku dvoranu Boogalooa, a u pametne telefone i crne rokovnike valja upisati subotu, 27. studenoga 2021. godine.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 65 kuna, a na dan koncerta će, ako ih ostane, koštati 80 kuna. Mogu se kupiti u Boogaloou, Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio! Važno je napomenuti da će na ulazu biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Cijena testa na ulazu u klub bit će samo 30 kuna.


Smoke Mardeljano je izvorni batica koji razbija rime i lomi publiku na pola, razdvaja ju kao Mojsije more… Civilno ime mu je Miloš Stojanović. Rođen u Beogradu i dolazi s Voždovca (VTH). No, Smoke je već, slobodno se može reći, domaći dečko hip hopa u Zagrebu. Osim Boogalooa, do sada je razvalio i Vintage i Sax, ali i Tvornicu kulture. U svakom slučaju vrlo zanimljiva životna priča, a ono o čemu repa nije gledao samo u filmovima. Dodajmo da je o njemu snimljen i dokumentarac, a njega pogledajte ovdje. Više informacije o Smokeu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Smoke Mardeljano – Kućni psi

Tagged