be bold be you | stil event zagreb | 04.04.2024.

Be Bold Be You | Jedinstveni koncept sa stavom održat će se uz Miach i Nipplepeople u Stil Eventu u četvrtak, 4. travnja 2024. godine

Popisu događanja koji se u 2024. godini ne smiju propustiti danas ćete dodati još jedan, a to je Be Bold Be You. Naime, na Zagrebački velesajam, točnije u jedinstveni prostor za događaje Stil Event stiže jedan potpuno novi koncept. A kako mu i samo ime govori, na ovom se eventu slavi autentičnost te poziva sve one koji su hrabri i odvažni da otkriju što se krije iza ovog inspirativnog izraza. Pod palicom popularne Kvart Priče, uz Miach i Nipplepeople kao posebne goste, u četvrtak, 4. travnja 2024. godine, zakazan je za party sa stavom!

Željno iščekivani party na simbolični datum – 04.04.2024. – bit će podsjetnik da je autentičnost jedna od najvećih vrijednosti koje moramo kao društvo afirmirati i cijeniti. Upravo ovu formulu za uspjeh pratila je i klika koja je nakon svih ispričanih priča iz kvarta, organizirala open air party poslije kojeg se za svaki sljedeći tražila karta više. A osim njih, Be Bold Be You okupio je i Miach, jednu od najuspješnijih novih pojava na domaćoj glazbenoj sceni te Nipplepeople, tajanstveni duo glazbenika za koji su publika i kritičari već godinama puni hvale.

Osim njih, Be Bold Be You sprema još niz drugih iznenađenja. A oni će zabavu na jedan običan četvrtak pretvoriti u potpuno neobičan, poseban i svoj. Točnije, u sve ono što #BeBoldBeYou i zagovara. Biti autentičan znači biti vjeran sebi. To znači živjeti u skladu sa svojim vrijednostima i životnim ciljevima. Ali i biti iskren u svojim postupcima i komunikaciji s drugima. Autentičnost se ne može kupiti, naslijediti ili naučiti. To je osobina koju je potrebno njegovati i razvijati… Čak i kad se partija! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama STIL Eventa na adresi stilevent.hr.

VIDEO: Miach | Nipplepeople

Tagged