barbie | mattel | 2023.

Barbie, filmski hit ljeta 2023. godine, predstavlja novi trailer koji pokazuje njezin ružičasti svijet kao nikada do sada!

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas… Finalni trailer za najzabavniji film ljeta je konačno online i pokazuje njen ružičasti svijet kao nikada do sada! S Gretom Gerwig kao redateljicom, Margot Robbie u ulozi Barbike i Ryanom Goslingom kao Kenom čeka nas jedan od najboljih filmova godine! I dodajmo, ovaj filmski spektakl stiže u zagrebačka, ali i ostala kina diljem Hrvatske, u četvrtak, 20. srpnja 2023. godine.


Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie-svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, pojavljuju se misli o prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala! Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje ona mora bježati od Mattela koji ju pokušava vratiti u Barbie-kutiju.

Redateljica filma je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom, a film se temelji na poznatoj lutki tvrtke Mattel. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti. Više o ovom filmu doznajte na stranicama IMDB-a.

Glumačka ekipa:

  • Barbike glume: Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.
  • Kenove glume: Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.
  • Ljude glume: Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.

VIDEO: Barbie | Final trailer | 2023.

Tagged