studio smijeha zagreb 2019

Atipični – studio Smijeha novu godinu započinje atipičnim nastupom mladih nada!

Atipične možete pogledati u subotu, 4. siječnja 2020. godine, kada će vas zabavljati atipične mlade nade – Dragitza Raštegorac Grubišić, atipična hrvatica iz Perua, Hrvoje Krmelić, outani gay koji ne izgleda tako. Tu je i Nikola Jovović, atipični Srbin s otoka Visa, Vanja Perić, komičar atipičnog imena za muškarca, a ni srednje ime Matija mu ne pomaže i Admir Šećkanović, atipični muslimanski purger. Svojim atipičnim humorom nasmijavat će vas u Studiju smijeha cijelu večer.


U srijedu, 8. siječnja možete pogledati stand up show na kojem su naši atipični počeli brusiti svoj komičarski talent – Open Mic Night. Open Mic Night je večer na kojem besplatno možete pogledati nastupe komičara amatera ili se prijaviti za nastup i isprobati svoj materijal pred pravom publikom.

Dio Atipičnih prijatelja vodi Friends kviz (7. siječanj), Dragitza Raštegorac Grubišić i Hrvoje Krmelić vodit će vas kroz zgode i nezgode obožavanih TV prijatelja u trećoj sezoni.

U četvrtak i petak, 9. i 10. siječnja 2020. godine, možete gledati komičare Studija smijeha kako izvode svoj novi materijal u showu Novi tekst 2019/2020 vol 1 i 2.

U subotu, 11. siječnja 2020. svoj one man show Dežurni krivac ima Goran Vinčić. Goran će vam objasniti zašto je on uvijek kriv za sve i ovu će večer definitivno biti kriv za to što ćete se smijati do suza.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged