annihilator 2019

Annihilator – kanadske trash metal legende promoviraju novi album u klubu Boogaloo

Kanadske thrash metal legende Annihilator dolaze u klub Boogaloo u sklopu svoje turneje “A Tour For The Demented 2019”, na kojoj promoviraju svoj posljedni album “For the Demented“! Kao posebni gosti će nastupiti nova hard rock – heavy metal atrakcija Archer Nation, trio iz Santa Cruza (California, USA). Na ovoj turneji promoviraju svoj novi album “Beneath the Dream” koji je objavljen ove godine za EMP records koji vodi David Ellefson iz grupe Megadeth. Koncert Annihilatora će se održati u klubu Boogaloo u nedelju, 10. studenoga 2019. godine. Početak koncerta je najavljen u 19.30 sati, a cijena ulaznice iznosi u pretprodaji 150, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kuna.


O trash metal bendu Annihilator

Annihilator su osnovali 1984. godine gitarist, basist, pjevač, tekstopisac, producent, mikser i mastering inženjer Jeff Waters i pjevač John Bates. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade i prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda.

Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore Big 4 kanadskog thrash metala.

Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi, a Jeff Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator Alice in Hell (1989) i Never, Neverland (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma.

Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, Set the World on Fire (1993), također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album For the Demented objavljen je 3. studenog 2017. godine i nakon odgođene prošlogodišnje promocionalne turneje će ga po prvi puta promovirati na ovogodišnjoj turneji A Tour For The Demented 2019.

Archer Nation

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged