InfoGamer Reboot 2019

8. Reboot Infogamer na Velesajmu – najnovije video igre i gamerski dodaci

Ako do sada niste bili na Reboot Infogameru na Zagrebačkom velesajmu, nemojte propustiti ovogodišnji 8. po redu Reboot Infogamer 2019, ili kako ga još neki nazivaju – hrvatski Gamescom!

Ovogodišnji Reboot Infogamer traje čak 6 dana, a održava se od 12. do 17. studenog 2019. godine. Sajam će se rasprostirati na rekordnih 21.000 četvornih metara u 8 paviljona Zagrebačkog Velesajma, na kojima će stotine izlagača predstaviti svoje najnovije video igre, gamerske dodatke i sve ono što ovaj svijet toliko čini fascinantnim.

Organizatori se nadaju kako bi ove godine mogli prijeći brojku od čak 100.000 posjetitelja (prošle je godine Reboot Infogamer imao oko 85.000 posjetitelja iz cijele Europe).

Na sajmu vas očekuje više od 100 indie game developera iz cijele Europe, brojni eSports i drugi turniri (CS:GO, DOTA2, Hearthstone, Clash Royale), najnoviji hardver i igre – Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi, pokloni i nagradne igre, a pojavit će se i najveće gaming YouTube i Twitch zvijezde iz ovog dijela Europe.

Na raspolaganju će vam biti i oko 900 igraćih jedinica, kao i VR corner (Virtual Reality Corner – VRC) i arene gdje gdje vas očekuje Oculus Quest, prvi All-In-One VR uređaj, deseci VR uređaja

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

13 thoughts on “8. Reboot Infogamer na Velesajmu – najnovije video igre i gamerski dodaci

Comments are closed.