6. sveučilišna brucošijada / studentski centar zagreb

6. Sveučilišna brucošijada u Studentskom centru uz nastup grupe The Beat Fleet

Sveučilišna brucošijada punih je 5 godina bila najpopularnija brucošijada u Zagrebu, a njeno će se 6. izdanje održati 26. listopada 2019. godine u prostorima Studentskog centra na Savskoj cesti!

Svojevrsnu dobrodošlicu studentima i zabavu starijim studentima tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa Studentskim centrom (SC), a ovogodišnji je novitet ujedinjenje snaga sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Sajam australskog obrazovanja u organizaciji agencije Future Option

“Budući da je zabava, uz fakultetske obveze, neizostavan dio studentskog života i odličan način za upoznavanje s novim kolegima, potrudili smo se da i ovogodišnji lineup udovolji najrazličitijim glazbenim preferencijama. Pozivam studente da nas prate na društvenim mrežama jer ćemo narednih dana otkriti tko još nastupa. Radi se o zbilja vrhunskim izvođačima, a pridodamo li tome činjenicu da je cijena ulaznica simbolična – sigurni smo da interesa neće manjkati”, poručio je Tomislav Starčević iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna. Ako ih ostane, na dan održavanja Brucošijade pojedina će stajati 40 kuna.

Izvođači koji nastupaju na Brucošijadi

TBF – The beat fleet – iako je TBF nastao (davne) 1990. godine, 10-ak godina prije rođenja današnjih brucoša, vrlo je popularan kako kod starijih tako i kod mlađih naraštaja. Nema dvojbe da će se zbog zabave uz njegov jedinstven glazbeni izričaj i ovog puta na Brucošijadi tražiti mjesto više.

Kuzma & Shaka Zulu – splitski rap-reaggae-dance-italo disco dvojac Kuzma & Shaka Zulu osnovan je 1993. godine, a svojim duhovitim, vedrim i često ironičnim stihovima koji odišu originalnošću i spontanošću i danas udovoljava glazbenim zahtjevima mlađe populacije. Dokaz je tome baza fanova koja ne propušta nijedan njegov nastup, a u SC-u ih je dosad bilo već nekoliko – kako na prethodnim izdanjima Sveučilišne brucošijade tako i na SCool Festu koji se na istoj lokaciji održava krajem svake akademske godine. Oduševljenje činjenicom da će ponovno uživo slušati hitove kao što su Lito ide mala, Retardi sa fejsa, Di ćemo večeras, Majstori sa mora, Puknuta ekipa i drugi studenti nimalo ne kriju.

Minea – popularna hrvatska pop pjevačica Renata Končić Minea pridodat će Sveučilišnoj brucošijadi sasvim novu dimenziju. S hitovima višestruko nagrađivanima na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu – kao što su Vrapci i komarci, Uberi ljubicu, Mimo zakona, Rano i drugi – učinit će ovaj tulum ne samo vrckastim, nego i još poželjnijim.

DJ SETJakov Live, DJ Sasha Barthezz, Kach the DJ i Avoid B2B Monks (resident DJ-i zagrebačkog kluba Opera).

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -