vodeni planet - terme tuhelj - 2020

Wellness je pravo rješenje za post-holiday blues – pobjegnite iz Grada u Terme Tuhelj

Iako su znanstvenici izračunali da su za prilagodbu na redoviti radni tempo nakon godišnjeg odmora potrebna oko tri tjedna, malo je onih koji si mogu priuštiti taj – privilegij. Da se od holiday bluesa, zbog povratka na posao nakon ljetnog odmora doista može patiti, potvrđuju stručnjaci savjetujući ljudima da obvezno organiziraju bijeg iz grada i priušte si – dan za sebe. U vremenima kada se traže osamljena mjesta i odredišta bez gužvi, pravi je odabir wellness u dvoje, uživanje u društvu voljene osobe ili prijateljica, opuštanje uz brojne tretmane, a sve u režiji Terma Tuhelj uz pridržavanje epidemioloških mjera. Opuštajući tretmani i rituali s pogledom na zelene brežuljke, pomoći će vam da ove godine izbjegnete depresiju nakon povratka u stvarnost i napunite baterije za izazovnu jesen i povratak uobičajenim aktivnostima i obvezama.


Prva adresa – SPAeVITA centar!

Intiman i ugodan ambijent, vrhunski tretmani za čitavo tijelo, opuštajuće masaže, itekako potrebna njega kože nakon sunca – SPAeVITA centar prava je adresa.

Uživat ćete u terapeutskim masažama, masažama dalekih zemalja, posebno opuštajućim aroma relax masažama eteričnim uljima, ali i masažama prilagođenim obiteljima i djeci. U ponudi su i posebno kreirani tretmani za njegu lica i tijela, kupke, oblozi, manikure i pedikure…

Potpuni make over možete napraviti i u samo jednom danu. Umirite um, revitalizirajte tijelo, kupajte se u bazenima, skoknite na fini ručak ili večeru pripremljene po jedinstvenom selfness konceptu, od najkvalitetnijih, lokalno uzgojenih namirnica, bez puno začina i masti.

Za navalu pozitivne energije

Još je bolje ako na raspolaganju imate dva, tri dana. Povoljni smještajni paketi u hotelu Well uključuju i neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta.

Jedan od načina prevladavanja depresije zbog kraja godišnjeg odmora svakako je i vraćanje uobičajenim aktivnostima, prije svega tjelovježbi. Ako do sada i niste bili osobito aktivni, brojni sportski sadržaji unutar Terma Tuhelj pa i sama šetnja pitoresknim zagorskim bregima, donijet će vam navalu pozitivne energije.

Wellness break svakom dobro dođe.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged