villa fužine | foto: oliver kurti | 2023.

Villa Fužine – mali raj za veliki odmor u jednoj od najljepših planinskih kuća u Hrvatskoj

Posljednjih je godina Gorski kotar postao prava poslastica za kvalitetan odmor, a među mnogobrojnim prekrasnim odredištima Fužine su zasigurno najbolje mjesto za odmor u planinama. No, osim odmora, Fužine nude puno zanimljivog sadržaja, a samo spomenimo, špilja Vrelo jedna je od najpoznatijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj. Podsjetimo, na tom lokalitetu se snimao i popularni film Winnetou pa tako nikako ne smijete zaobići ovaj kutak američkog Divljeg Zapada. Ukratko, Fužine su danas genijalni gradić za brojne posjetitelje.


Fužine i Gorski kotar sinonim su za pravi odmor. Razlog tome su i brojne šarmantne planinske kućice koje vas svojim sadržajima ostavljaju bez teksta, a upravo jedna takva nalazi se u ovoj zelenoj oazi Lijepe Naše. Riječ je Villi Fužine, a ova raskošna drvena kuća se nalazi nadomak centra prekrasnih ovog prekrasnog gorskog grada.

Luksuzne kuće sve su traženije među domaćim i stranim gostima. No, ti isti gosti imaju itekako velike zahtjeve pa tako luksuz uistinu mora biti luksuz. Nije važno je li kuća velika ili mala, ali mora imati ono nešto… Baš kao ova kuća koja se smjestila na brijegu poviše fužinskog jezera s kojega se pruža pogled koji oduzima dah. Usudili bismo se reći kako je već i pogled dovoljan da bismo ušli u nju. No šarm koji ova kuća ima tek slijedi…

Boravak u Villi Fužine je okupan suncem…

Staklene stijene ove vile, uz prekrasan pogled, nude vam i puno svjetlosti. A zbog toga će vaš boravak u Villi Fužine doslovno biti okupan suncem. Dodajmo da dnevni boravak krase prelijepi kamin i udobne kožne garniture. I sve to donijet će vam osjećaj topline i doprinijeti kvalitetnom i opuštenom odmoru.

Svatko tko je imao prilike ući u ovu gorsku ljepoticu rekao je kako je riječ o najljepšoj planinskoj kući. Rekli bismo da je ova ljepotica baš poput onih kakve gledamo u filmovima i sanjamo da se nađemo u njoj s nekim dragim ljudima. Fužinska ljepotica ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dok je kuhinja s blagovaonicom vrlo prostrana. Interijer je toliko fantastičan da nudi čak i saunu s pogledom na jezero Bajer.

Okućnica također nudi sadržaje za savršen odmor. Tako će djeca posebno uživati u svom boravku u Villi Fužine igrajući se u kućici na drvetu i spuštajući se niz tobogan. A svi željni sportskih izazova mogu se okušati u stolnom tenisu. I sve to s pogledom na predivno jezero Bajer. A ako ste roštilj majstor, čeka vas moderan roštilj, ali i hidromasažna kada u koju ćete zasigurno uskočiti tijekom boravka u ovoj planinskoj kući koja je idealna za uživanje i ljeti i zimi. Više informacija o ovoj vili, cijenama i terminima smještaja doznajte na mrežnim stranicama na adresi villafuzine.com.

Tagged