sandra bagarić - vesna sposa - 2019.

Vesna Sposa predstavlja kolekciju vjenčanica i večernjih haljina “Little star”

Vesna Sposa kolekcijom “Little Star” predstavlja sofisticirane vjenčanice i večernje haljine koje kao i uvijek odišu ženstvenošću i stilom. Vjenčanice krasi najfinija francuska čipka u kombinaciji s ručno izvezenim perlicama. Krojevi haljina prate liniju tijela te time naglašavaju ženstvenost, seksipil i zavodljivost.

Vrhunski dizajneri vjenčanica navijestili su odmak od tradicije s vjenčanicama koje dolaze sa zanimljivim detaljima. Izdvojit ćemo spuštena ramena, overskirt detalje te dodatke poput remena, mašne ili rukava. Paleta boja proteže se od bijele preko ivory pa sve do svijetlo smeđe.

Kontinuitet kvalitete i vrhunskog dizajna proteže se i preko haljina dizajnerice Vesne Pretković u večernjoj kolekciji. Ovdje obiluju krojevi otvorenih leđa i najizazovnijih proreza. Zanimljivi materijali poput chantel čipke, tila i satena u kombinaciji sa zagasitim tonovima roze i akvamarin plave stvaraju kolekciju poput ni jedne do sad, upotpunjenu novim sandalama Karla.

U modnoj reviju na kojoj se predstavila kolekcija proljeće – ljeto 2018. Little Star nosile su poznate manekenke, među kojima su bile i Ana Kurobasa, Elena Jung i Rahela Barić. Dodajmo da za je styling kose modela bila zadužena Biljana Zibrat iz Studia B, a za šminku Royal studio i Ivona Opačak. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Vesna Sposa na adresi vesnasposa.hr.

U reviji su uživala su i neka od poznata lica hrvatske estrade. Izdvojit ćemo opernu pjevačicu Sandru Bagarić koja je i vodila program te kantautoricu Antoniju Šolu. Tu su bili i književnica Sanja Pilić, dizajner i modni kritičar Boris Banović, glumice Matea Elezović, Ana Vučak i Anamarije Žužul. A svi prisutni su se opustili uz bajadere i praline te razne druge Kraševe slatkiše i Lancome kreme koje su dobile na dar za Svetog Nikolu.

Antonija Šola - Vesna Šola

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -