transferwise & mastercard | 2020.

TransferWise i Mastercard šire svoje globalno partnerstvo na gotovo sve zemlje svijeta

Mastercard i TransferWise najavili su proširenje partnerstva kako bi omogućili izdavanje kartica na bilo kojem tržištu na kojem je Mastercard prihvaćen, a TransferWise licenciran. Mastercard surađuje s globalnom tehnološkom tvrtkom TransferWise od trenutka izdavanja prve debitne Mastercard kartice u Europi 2018. godine.

Od tada do danas TransferWise je izdao preko milijun Mastercard kartica diljem svijeta. Također, ove su dvije tvrtke u ovom trenutku partneri u zemljama diljem Europe, Sjedinjenih američkih država, Singapura, Australije i Novog Zelanda. I dodajmo, do kraja 2020. godine će proširiti svoje poslovanje i na Japan. A ovo širenje odnosa zasigurno će otvoriti tržišta u gotovo svim zemljama svijeta.

Vizija kompanije TransferWise je svojim multi-valutnim računom bez granica zamijeniti skupo međunarodno bankarstvo kakvo smo poznavali do sada. A klijenti ove tvrtke su u pravilu iseljenici, turisti, freelanceri i poduzeća koji sve više koriste ovaj račun kao međunarodnu bankarsku alternativu. Naime, on im nudi nove značajke poput izravnih terećenja i trenutnih međunarodnih plaćanja. Dodajmo i da su timovi Mastercarda i TransferWisea udružili su snage kako bi omogućili Apple, Google Pay, Fitbit i Garmin Pay svim korisnicima njihovih kartica diljem Europe.

TransferWise omogućuje slanje novaca u gotovo realnom vremenu

TransferWise je koristeći uslugu Mastercard Send omogućio da vlasnici njihovih računa u gotovo realnom vremenu mogu poslati novac Mastercard kartice u europskim zemljama, uključujući Španjolsku, Rumunjsku, Bugarsku, Češku, Mađarsku, Poljsku, Ukrajinu, Gruziju, Hrvatsku i Rusiju. Na taj način unaprjeđuje se korisničko iskustvo omogućujući ljudima brže i lakše obavljanje međunarodnog prijenosa novca. Napomenimo da stvarno vrijeme knjiženja za odobrene transakcije ovisi o financijskoj instituciji koja prima novac. Više o ovoj fin-tech tvrtci doznajte na Wikipediji.

“Mi olakšavamo brže, povoljnije i lakše kretanje novca diljem svijeta. Do danas smo izdali preko milijun debitnih Mastercard kartica. A izdali smo ih svima koji žele iskoristiti sve što naš račun bez granica može ponuditi. Dok razmišljamo o sljedećoj fazi naše međunarodne ekspanzije, želimo osigurati da korisničko iskustvo i dostupne značajke ostanu jednaki. Bez obzira je li vam debitna kartica potrebna u Velikoj Britaniji ili Japanu. Nadgradnja našeg partnerstva s Mastercardom važna je za održavanje visoke razine praktičnosti. Ali i dostupnosti u cijelom svijetu”, rekao je Kristo Kaarmann, izvršni direktor i suosnivač TransferWisea.

“Ponosni smo što nakon uspješne suradnje u protekle tri godine i dalje razvijamo naše partnerstvo s tvrtkom TransferWise. Proširenje globalnog dosega omogućit će milijunima ljudi širom svijeta da iskoriste prednosti sveobuhvatnog prihvata Mastercard kartica. Ali i svih inovativnih rješenja za multi-valutna plaćanja koje nudi TransferWise“, rekao je Cosmin Vladimirescu, direktor Mastercarda za Hrvatsku.

Tagged