tele2 office / city plaza zagreb 2019

Tele2 završio 2019. s 38 posto više zaposlenika u novim poslovnim uredima

Tele2 završava uspješnu poslovnu 2019. s 38 posto više zaposlenika nego na početku godine, a takav izniman rast upotpunili su i preseljenjem u moderno uređene i prostrane urede. Novi funkcionalni radni prostor u zagrebačkom centru City Plaza koncipiran je kao activity based workspace, zasnovan na kreativnom konceptu Telepolisa, odnosno tehnološkog grada u malom, s različitim zonama koje su povezane ulicama, trgovima, prostorima za rad, druženje i slično. Poručuju to iz Brigade, agencije za dizajn interijera poslovnih prostora, dugogodišnjeg partnera Tele2 na uređenju njihovih prodajnih centara. Ujedno pojašnjavaju da se takav koncept, prema rezultatima istraživanja, pokazao kao najbolji za uređenje radnog prostora jer pruža maksimalnu učinkovitost, ali i povezivost i timski rad.

“Iznimno sam zadovoljan godinom koja je pred istekom jer je po mnogočemu bila uspješna. Nadogradili smo mrežu na 4G+ i 2019. završavamo s više od milijun korisnika. Za sve to zaslužni su zaposlenici Tele2, kojih je sada 38 posto više u odnosu na kraj prošle godine, pa je i preseljenje u nove i moderne urede bio posve logičan korak. Motivacija i hrabrost zaposlenika u poticanju katkad i revolucionarnih promjena na domaćem telekom tržištu pozicionirale su nas danas kao respektabilnog i nezaobilaznog igrača u komunikacijskoj industriji. Uvijek činimo korak više kako bismo korisnicima pružili najveću vrijednost za njihov novac i vjerujem da ćemo u ovom novom poslovnom domu i dalje nastaviti hrabro mijenjati pravila igre”, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

Iz Brigade ističu kako je novi prostor dinamičan i jedinstven, upravo kao i sam Tele2. Uređenje je osmišljeno tako da su timovi strukturirani u odvojene manje skupine, ali istodobno i dalje povezani u jednom prostoru te su zaposlenici u svakom trenutku međusobno dostupni. Također, osmišljen je tako da ga zaposlenici s vremenom nadopune novim idejama, namještajem i uređenjem te da raste zajedno s kompanijom. Iz Tele2 ističu kako u novom radnom prostoru žele potaknuti drukčiji način rada koji podrazumijeva i veću prilagodljivost. Uklonili su tako određene fiksne stavke te su, primjerice, fiksni telefoni postali povijest. Uveli su i mogućnost fleksibilnih radnih mjesta, što znači da se u nekim područjima nalaze visoki radni stolovi na kojima se može raditi ako nekomu više odgovara uspravan položaj ili ako želi povremeno promijeniti okolinu.

“Poslovni uspjeh Tele2 u Hrvatskoj ne bi bio moguć bez zaposlenika, kao najvrijednijeg resursa. Svjesni smo da sretni i zadovoljni zaposlenici nude i inovativno razmišljanje te drukčiji pristup rješavanju izazova. Kako je broj zaposlenika iz mjeseca u mjesec rastao, naš bivši ured postao je premalen i preseljenjem smo osigurali prikladan i moderan radni prostor. Konkretno, na kraju 2018. godine imali smo 271 zaposlenika, a sada ih imamo 375 što je povećanje od 38 posto. No, novi ured nije jedina ovogodišnja novost. Vodeći se svjetskim trendovima, kako bismo zaposlenicima omogućili bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života, omogućili smo im skraćeno radno vrijeme petkom, a od ove godine i mogućnost rada od kuće do četiri dana u mjesecu. Također, nudimo im i niz drugih pogodnosti, od stimulativnih primanja i godišnjih bonusa preko dodatnog zdravstvenog osiguranja do naknade za rođenje djeteta”, rekla je Željka Košanski, direktorica ljudskih resursa Tele2 Hrvatska.

Iz Tele2 su zaključili kako na iznimno konkurentnom tržištu rada u Hrvatskoj domaći vrhunski talenti prepoznaju prednosti rada u Tele2 kao i korporativnu kulturu koja potiče nekonvencionalan način razmišljanja, a istodobno jamči poslovni razvoj.

O tvrtci Tele2

TELE2 jedna je od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Misija tvrtke je pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imaju 17 milijuna korisnika u osam zemalja.

Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke 1996. godine uvrštene su na burzu u Stockholmu.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -