stil event centar zagreb | američki paviljon - zagrebački velesajam | foto: dino ninković | 2022.

STIL EVENT – jedinstveni hibridni prostor za sve vrste događanja smješten je u Američkom Paviljonu na Zagrebačkom velesajmu

STIL EVENT je jedinstveni hibridni prostor za sve vrste događanja, a smješten je u Američkom Paviljonu na Zagrebačkom velesajmu. Ovaj prostor možete i dodatno prilagoditi vašem događaju, a STIL EVENT tim i njihovi vjerni partneri stoje vam na raspolaganju. Kroz dugogodišnje iskustvo s profesionalnom opremom za ugostiteljstvo, prepoznajemo potrebu grada Zagreba za prostranom lokacijom koja ima mogućnost raznih transformacija ovisno o Vašim željama, potrebama te samoj prigodi.


I to sve zahvaljujući dvorani površine od 800, galeriji od 240 kvadratnih metara te visinom stropa koja iznosi 5,50 metara. Osim elegantnog i velikog prostora STIL EVENT se može pohvaliti i velikom prostranom zelenom površinom od 2300 kvadratnih metara. A ona također podnosi brojne transformacije od eventa do eventa. Ujedno je dostupan veliki broj parkirnih mjesta oko prostora, ali i oko Zagrebačkog velesajma. A to uvelike olakšava pristup vaših gostiju, ali i samoj logistici organizacije.

STIL EVENT tim je ponosan na raznovrstnost događanja koja su se organizirala u ovom prostoru tijekom prošlih godinu dana, od kada je ovaj jedinstveni hibridni prostor otvorio svoja vrata. Medicinski i poslovni kongresi, koncerti, festivali, edukacije, domjenci, rođendani, svadbe i još mnoga razna događaja uspješno su se realizirali na zadovoljstvo klijenata. Ali i na zadovoljtvo organizatora, kao jednog mladog ambicioznog tima. Otvoreni novim suradnjama, STIL EVENT čeka sve zainteresirane da dođu pogledati i doživjeti ovaj prostor, ali i podijele sa uzvanicima jedan od svojih najbitnijih trenutaka u životu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama STIL EVENTA na adresi stilevent.hr.

Tagged