sony wf 1000xm3 / bežične slušalice

Sony WF-1000XM3 – bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke – čut ćete samo muziku i ništa drugo

Tvrtka Sony proširila je svoju poznatu seriju 1000X sa dodatkom nove generacije bežičnih slušalica – model WF-1000XM3. Vodeća tehnologija potiskivanja buke kompanije Sony dodatno je poboljšana zahvaljujući novom HD procesoru sa funkcijom potiskivanja buke QN1 i Dual Noise Sensor tehnologiji koja pruža izuzetne performanse potiskivanja buke, omogućavajući vam da čujete samo muziku i ništa drugo. Slušalice WF-1000XM3 odlikuje Dual Noise Sensor tehnologija koja radi sa novim HD procesorom za potiskivanje buke QN1 kako bi uhvatila i poništila buku, tako da je sva pažnja posvećena vašoj muzici. Zahvaljujući tehnologiji Dual Noise Sensor, jedan feed-forward mikrofon i jedan feed-back mikrofon na površini slušalica mogu da uhvate više ambijentalnog zvuka.


Nakon što je uhvatio zvuk iz okoline, namjenski HD procesor za potiskivanje buke QN1 počinje raditi. Procesor pametno kreira obrnuti zvučni val kako bi nadoknadio uznemirujuću pozadinsku buku. On ne samo da poništava više buke na skoro svim frekvencijama, nego i troši manje energije.

Sve što je u rasponu od dosadne buke u kabini aviona, do gužve i užurbanosti na gradskim ulicama, dramatično se poništava – tako da je akcent samo na glazbi.

Zadivljujući zvuk slušalica

Kao što je i karakteristično za seriju 1000X, možete uživati u vrhunskom, visokokvalitetnom zvuku slušalica WF-1000XM3 i slušati glazbu na način na koji je umetnik to želio. Procesor HD sa funkcijom potiskivanja buke QN1 postiže zadivljujući zvuk zahvaljujući 24-bitnoj obradi audio signala i uređaju Digital Audio Converter (DAC) sa pojačalom.

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) povećava kompresovane digitalne glazbene datoteke (uključujući MP3 formate) da bi vas približila kvalitetu zvuka visoke rezolucije. Potpuno uronite u zvuk visokog kvaliteta, bilo da slušate glazbu ili uživate u najnovijem filmu dok ste u pokretu i tako transforate naporan put od kuće do posla u zabavan i opuštajući bijeg od užurbanosti oko vas.

Prave bežične slušalice, prava sloboda

Bežični dizajn slušalica WF-1000XM3 omogućava slobodno kretanje bez neugodnosti pri uplitanju u žice. WF-1000XM3 slušalice su male i lagane, ali mogu da se pakuju u novorazvijeni Bluetooth® čip. Ovo omogućava L/R istovremenu Bluetooth® transmisiju, što znači da i lijeva i desna slušalica primaju audio sadržaj u isto vrijeme, umesto konvencionalne Bluetooth® transmisije sa lijeve na desnu slušalicu.

U kombinaciji sa novom optimiziranom strukturom antene, ovo rezultira vrloa stabilnom konekcijom, tako da između vas i vaše glazbe nema ničeg. Također, poboljšanje latentnosti znači da možete da se upustite u najnovije filmove na uparenom uređaju.

WF-1000XM3 slušalice su posebno dizajnirane tako da omogućuju veću udobnost i stabilnost u uhu. Ergonomska trodjelna struktura čvrsto drži slušalice na mjestu, sa tri potporne točke za uho. Gumena površina visokog trenja je također uključena kako bi se obezbijedila stabilnost. Sa četiri veličine hibridnih slušalica i tri veličine trostrukih udobnih slušalica, možete pronaći one koje vam savršeno stoje.

Pametna praktičnost

Procesor HD sa funkcijom potiskivanja buke QN1 ima nisku potrošnju energije, znatno duže trajanje baterije i vrijeme slušanja. Možete slušati glazbu do 24 sata sa uključenom opcijom Noise Canceling, zahvaljujući elegantnom kućištu WF-1000XM3 koje služi kao punjač, savršen za dopunu baterije u pokretu. Slušalice imaju čak i funkciju brzog punjenja – samo 10 minuta punjenja daje vam do 90 minuta trajanja baterije.

Radi udobnosti, možete da koristite režim Quick Attention da biste komunicirali bez prethodnog skidanja slušalica. Jednostavno stavite prst na touch panel lijeve slušalice kako biste brzo smanjili glazbu i propustili zvuk iz okruženja. Osim toga, sa potpuno prilagodljivim senzorima za dodir na slušalicama, možete da reproducirate, pauzirate, premotate pjesme ili aktivirate glasovnog asistenta jednostavnim dodirom.

Dodatno, nova funkcija Wearing Detection automatski pauzira vašu glazbu kada uklonite jednu od slušalica iz uha i nastavlja reprodukciju kada stavite slušalicu opet u uho, tako da nikada nećete propustiti ni jedan takt.

Optimizirane su za Google Assistant pa ovim slušalicama možete upravljati glasom, što ih čini vašim savršenim pratiocem. Slušalice su kompatibilne sa aplikacijom Sony Headphones Connect, gdje ćete pronaći funkcije prilagođavanja zvuku, poništavanja šuma, kontrole na dodir i još mnogo toga.

Model WF-1000XM3 biće dostupan od sredine kolovoza 2019. godine, po cijeni od oko 250 eura.

sony wf-1000xm3 bežične slušalice

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged