samsung 1969-2019

Samsung slavi 50 godina! Što u budućnosti možemo očekivati od ovog IT giganta?

Ova godina posebna je po mnogočemu – 50. godišnjica svemirske misije Apollo 11 – prvo slijetanje ljudske posade na Mjesec, Dinamov plasman u Ligu prvaka te treći i ujedno posljednji dio nastavka trilogije Star Wars, koji će biti objavljen 19. prosinca 2019. godine.

Osim što će se pamtiti po mnogim prekretnicama, 2019. godina vrlo je važan korak u povijesti tvrtke Samsung, jer obilježava 50. obljetnicu postojanja u tehnološkom svemiru.

Sve je započelo davne 1969. godine, kada je Samsung lansirao svoj prvi crno-bijeli televizor i počeo izvoziti proizvode izvan Koreje. Put do uspjeha bio je pun uspona i padova, sve dok Samsung nije postao jedan od najvećih tehnoloških inovatora diljem svijeta.

Biti prvi znači i biti imati i određenu odgovornost

Svih ovih 50 godina Samsung nas je iznenađivao svojim novim jedinstvenim i inovativnim uređajima, koji su promijenili i mijenjaju način na koji svakodnevno koristimo naših 86.400 minuta. Ubrzani način života natjerao nas je da sve rješavamo u pokretu, a Samsung nam je omogućio da to radimo brže i bolje.

Poruka Inspiriraj svijet, stvori budućnost dio je Samsungove vizije za 2020. godinu, koja je zasigurno zaintrigirala sve obožavatelje tehnologije i potaknula ih da se pitaju što sljedeće mogu očekivati od ovog IT giganta.

Pa što onda možemo očekivati? Samsung je najavio da će ulagati u start-up tvrtke, usredotočujući se na umjetnu inteligenciju, mreže nove generacije, proširenu i virtualnu stvarnost te blockchain tehnologije. To naravno nije slučajnost jer tvrtka želi i dalje uključiti sve ove segmente u svoje buduće proizvode. S obzirom na to, možemo biti sigurni da će ostati najveći inovator kada su u pitanju novi proizvodi i usluge.

Osim inovacija i tehnologije, briga o korisnicima i njihovim potrebama diljem svijeta bila je u srcu Samsungove misije i vizije od samog početka. To je razlog zašto je tvrtka odlučila proslaviti ovu godišnjicu donirajući vrhunske proizvode onima kojima će to najviše značiti te pružiti lakši i funkcionalniji život. Zaposlenici tvrtke sudjelovat će u nizu volonterskih aktivnosti, dajući vlastiti doprinos lokalnoj zajednici.

Korisnici na prvom mjestu

Uz navedene aktivnosti, tvrtka je odlučila obilježiti ovu važnu obljetnicu pružajući vrhunsko korisničko iskustvo i iznenađujući svoje korisnike jedinstvenim promocijama usluga – svaki tjedan.

Jedna od pogodnosti vrijedi i za Samsung kućanske aparate. Tako svi koji od 20. rujna do 10. studenog 2019. godine žele nabaviti perilicu, sušilicu, kombiniranu perilicu – sušilicu, hladnjak ili ugradbeni kuhinjski uređaj mogu iskoristiti 25% popusta.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -