prehranom i vježbanjem do zdravlja / alma bunić i david kuček / 2019

Prehranom i vježbanjem do zdravlja – napravite prvi korak prema zdravoj budućnosti

Hrvatska nutricionistica Alma Bunić u svojoj novoj knjizi “Prehranom i vježbanjem do zdravlja” donosi sjajnu kombinaciju programa zdrave prehrane i vježbanja. Nakon velike uspješnice “Sokovi za zdravlje i vitalnost” u kojoj je udružila snage s Mihaelom Brijak, sada u stvaranju ovog vodiča za zdrav život, kojemu neće odoljeti početnici ali ni profesionalci, stručne savjete iznosi u suradnji s fitness trenerom Davidom Kučekom. Bunić i Kuček osmislili su izbalansiran režim koji obuhvaća sve aspekte zdravog načina života. Ispravna prehrana i rekreacija sjajan su put prema boljem osjećaju, većoj životnoj energiji i, na kraju, zdravlju. Do danas razvijeno je puno teorija na oba područja, brojne knjige govore o jednom ili o drugom, ali malo je onih koje sve to ujedinjuju.


Ova knjiga omogućuje svim čitateljima razumijevanje treninga i uravnotežene prehrane te preporučuje kvalitetne i jednostavne vježbe. Bavite li se sportom ili rekreacijom, a ne promijenite prehranu, rezultati će biti sporiji ili neće zadovoljavati. Ako, pak, promijenite prehrambene navike, možda će biti rezultata, ali bez treninga neće biti dugotrajni i dovoljno kvalitetni. Postavite temelje zdravog življenja uz savjete vrhunskih stručnjaka.

O autorima – Alma Bunić i David Kuček

Alma Bunić završila je Prehrambeno – biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i stručno usavršavanje za wellness menadžera, fitoterapeuta, terapeuta biorezonancom te je polaznica edukacije kvantne medicine. Voditeljica je i osnivačica škole za prehrambenog savjetnika Galbanum učilište te radi kao edukator sportske prehrane na Fitnes učilištu. Radi individualne preglede biorezonancom, savjetovanja o prehrani i njezinim dodacima, izrade jelovnika, mjerenje masnog tkiva te procjenu vitamina i minerala. Često sudjeluje u prilozima o zdravoj prehrani i na radiju i na televiziji: Dobro jutro Hrvatska, RTL Direkt, Zdrav život, Makeover Nove TV, Babybonus – RTL kockica…

David Kuček završio je osposobljavanje za fitness trenera na Fitness Učilištu 2015. godine. Stekao je certifikate Hard body i Training for Warrior te prisustvovao raznim seminarima. Usavršavanje je odradio pod vodstvom i mentorstvom Marina Bašića u Zagrebu. U suradnji s Mirzom Menkovićem vodi M GYM (Mega Centar Umag) gdje surađuje i sa Ženskim rukometnim klubom Umag.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged

1 thought on “Prehranom i vježbanjem do zdravlja – napravite prvi korak prema zdravoj budućnosti

Comments are closed.