sony playstation - the edge - 2020

PlayStation spot izaziva igrače da se odvaže krenuti u nove vode – ali i preko njih

Sony Interactive Entertainment predstavlja najnoviji oglas posvećen brendu PlayStation i njegovoj igraćoj konzoli sa kojim “ulazi u novo uzbudljivo vrijeme za Sony PlayStation i podiže ljestvicu za svoje obožavatelje”. Novi oglas metafora je putovanja u novu, drugačiju eru zabave u koju ćemo svi zajedno krenuti! Film započinje scenom malog čamca na pučini, gdje vidimo svog igrača koji u oblacima na horizontu uočava tajanstveno i neobično svjetlo i potom kreće u potragu za njim. Dok ulazi dalje u oblak, dan se pretvara u noć i njegov brod pogađa neočekivani puls udar plave energije koji izazove neobjašnjivo nicanje lišća na jarbolu. Naš igrač ostaje zapanjen…

Čamac izlazi iz oblaka. Dok naš igrač promatra svoju okolinu, shvaća da nije jedini koji je ovdje pozvan, jer uočava da na nepoznato odredište stiže i armada gusarskih galija, vikinških čamaca, svemirskih brodova i zračnih steampunk brodova. Izviđački zrakoplov prelazi nebo i vidimo da se ispred igrača, umjesto otvorenog oceana, nalazi čarobna plava membrana koja protivi gravitaciji – rub svijeta.

Dok se naš igrač približava rubu, još jedan puls energije oslobađa se iz membrane. Zastaje dok zajednica putnika čeka na znak da ih slijedi. Gledaju jedni prema drugima u iščekivanju i hrabro zajedno punom brzinom kreću u nepoznato. Njegov brod juri prema rubu s ostalim brodovima u konvoju. Međutim, umjesto da padne preko ruba, zajednica putnika prolazi kroz membranu, a ispred njih se nalazi potpuno novi svijet.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -