daniela hočevar, marin rožić, martina nola sau, ivan novačić i luka žorić

Oktal Pharma i Zona Vital ponosni sponzori Košarkaškog kluba Cibona

Oktal Pharma je u šarmantnom zagrebačkom “Kim’s Coffeeu” uz pjesmu, s igračima Cibone i s nezaobilaznim Djedom Božićnjakom dočekala urednike i novinare i zahvalila im na ovogodišnjoj potpori. “Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca. Zaista je nastala s puno ljubavi i iz srca. Bio je ovo veliki poslovni iskorak i izazov, s obzirom na to da je riječ o liniji proizvoda koju su kreirali naši stručnjaci i zahvalni smo da ste i vi novinari, ali i tržište prepoznali Zonu Vital kao odličan doprinos očuvanju zdravlja. Prepoznao nas je i Košarkaški klub Cibona čiji smo ponosni sponzor. Kupci prepoznaju trud i rad uložen u naše proizvode, a to je ono što nam je najvažnije”, rekla je Daniela Hočevar iz Oktal Pharme.


Linija proizvoda Zona Vital

Proizvodi Zona Vital se kontinuirano razvijaju, a Oktal Pharma ulazi u segmente u kojima do sada nije bilo moguće očekivati prirodne proizvode.

Zonu Vital čini pet skupina proizvoda. Jedna skupina brine o zdravlju srca i krvnih žila, a druga je dobrodošla trudnicama i bebama. Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina. Tu je i četvrta skupina proizvoda za zdravlje živčanog sustava. Peta je skupina namijenjena probavnim organima.

No, to nije sve, poručuju iz Zone Vital, kojoj je primarni cilj kontinuirani razvoj u suradnji s kupcima koji sudjeluju u kreiranju novih proizvoda.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged