mobis.h / poslovnica "radnička", zagreb / 2019

Mobis.hr predstavio još širi asortiman tehnoloških uređaja u novoj poslovnici

U novouređenom prostoru Zagrebu u Radničkoj 1A, mobis.hr je i službeno predstavio novu poslovnicu i još veći i širi asortiman tehnoloških uređaja nego ikad prije. Nakon dvadesetak godina rada u Heinzelovoj ulici, jesen 2019. godine donijela je redizajn i preseljenje dućana na novu atraktivnu lokaciju u Radničkoj cesti 1A.

U poslovnicu površine veće od 100m2 smješten je širok asortiman mobitela, tableta, dodatne opreme, pametne nosive tehnologije, dodatno proširen i ojačan pametnim uređajima za svakodnevnu upotrebu.

Web ponuda Mobis.hr sadrži gotovo 400 modela mobitela, a poslovnica je bogato opremljena uređajima najpoznatijih svjetskih brandova poput Huaweija koji se prometnuo u mobitele s najboljim kamerama na tržištu, Samsunga koji donosi stalne inovacije i široku ponudu, najpoželjnije Apple iPhone modele te sve interesantniji Xiaomi koji osvaja sve veći udio tržišta mobitelima i odličnim ekosustavom.

Uspješno poslovanje u digitalnom svijetu i niz nagrada za najbolji webshop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke, dovelo je do otvorenja nove lokacije fizičke poslovnice.

Uz to, Mobis electronic distributer je OnePlus pametnih telefona, najbrže rastućih premium mobilnih uređaja na svijetu te se čitav OnePlus asortiman može kupiti u dućanu na Radničkoj.

Mirela Priselac Remi / Mobis.hr

Proširenje ponude na GAMING!

Mobis.hr je proširio svoju ponudu na gaming, aktivnost posebno zanimljivu generaciji Z i milenijalcima. Danas se procjenjuje da svaka treća osoba na svijetu igra igrice na mobitelu, desktop računalima ili konzoli, a Hrvatska ne zaostaje za trendovima.

Zato je mobis.hr ponuda obogaćena s gotovo 500 igara za Playstation, Nintendo i Xbox!

Posjeti mobis.hr poslovnicu u Radničkoj ulici 1A u Zagrebu i pronađi novi mobitel već danas!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - -