mastercard uefa champions league 2020

Mastercard vas poziva da proslavite povratak UEFA Lige Prvaka stvaranjem digitalnog vala

Osim što se priprema za rušenje svjetskog rekorda s najvećim slavljeničkim “digitalnim valom” ikad stvorenim na društvenim medijima, Mastercard još jednom pokazuje kako nogometna lopta može probuditi navijačku iskru u svakome od nas i potaknuti nas da navijamo i slavimo ono najbolje što nogomet može ponuditi.

Po prvi puta će se četvrtfinale, polufinale i finale UEFA Champions League (UEFA Liga prvaka) igrati kao dvotjedni turnir, a očekuje se kako će milijuni obožavatelja diljem svijeta utakmice pratiti putem televizijskih prijenosa uživo iz svojih domova.


“Znamo kako za ljubitelje nogometa lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo – od uzbuđenja kada omiljeni igrač zabije gol, do čiste radosti zbog same utakmice. Početkom pandemije korona virusa morali smo se brzo okrenuti digitalnim iskustvima čime smo pokazali koliko je promjenjivo okruženje u kojima živimo. Pozivajući navijače da sudjeluju u stvaranju najvećeg digitalnog vala, podsjećamo sve zaljubljenike u nogomet diljem svijeta da ova igra može pokrenuti globalno slavlje, čak i kada smo udaljeni jedni od drugih, što je zaista neprocjenjivo. Ovom kampanjom želimo povezati navijače s njihovom strašću prema sportu, njihovim nogometnim herojima, pružajući im nezaboravno iskustvo iz udobnosti doma. Kao tehnološki inovator, Mastercard uvijek nastoji postaviti nove trendove, a ovime obožavateljima najvažnije sporedne stvari na svijetu osiguravamo uistinu nezaboravno iskustvo”, rekao je Raja Rajamannar, direktor marketinga i komunikacija tvrtke Mastercard.


PROČITAJTE VIŠE:


Težnja da se oformi najveći svjetski digitalni val i tako pruži mogućnost obožavateljima diljem svijeta da proslave svoju ljubav prema sportu, ojačana je partnerstvom sa TikTokom, najbrže rastućom društvenom platformom na svijetu, a naknadno će se proširiti i na druge platforme, uključujući Instagram i Facebook. Izazov #PricelessWave započet će nogometne legende Fernando Torres i Marcel Desailly koji će time ohrabriti navijače da nastave val.

Obožavatelji mogu sudjelovati u izazovu #PricelessWave snimajući TikTok video materijale gdje je izazov i postavljen. Podižući ruke od dna do vrha ekrana, sudionike se nagrađuje Mastercardovim nogometnim zvukom te slavljeničkim konfetima. Mastercardov zvučni identitet će poboljšati iskustvo obožavatelja na TikToku i omogućiti im da podrže svoje omiljene nogometne timove i igrače tijekom turnira.

Snimite vlastiti slavljenički val, pružite podršku timu za kojeg navijate i pridružite se Mastercardovom TikTok izazovu #PricelessWave na računu @pricelesswave.

Tijekom UEFA Lige Prvaka posjetite i platformu Priceless.com na kojoj imate priliku osvojiti neprocjenjiva iskustva s nizom nogometnih legendi, ali i poslušati ekskluzivne priče o tome kako im je nogometna lopta promijenila život.

Tagged