lg washtower / 2020.

LG WashTower – kombinacija perilice rublja, sušilice i moderne tehnologije

LG će virtualno predstaviti svoje najnovije rješenje za pranje i sušenja rublja na sajmu IFA 2020 za korisnike koji žele veću praktičnost kad su u pitanju kućanski poslovni. Kombinirana perilica i sušilica rublja LG WashTower dolazi u jednoj jedinici s najnovijim tehnologijama i pametnim značajkama, a korisnicima nudi potpunu njegu odjeće i vrhunsku praktičnost.

Ovaj inovativni kućanski aparat bit će dostupan širom svijeta ove godine. Za razliku od perilica i sušilica drugih proizvođača koje se postavljaju jedna na drugu, LG-ev WashTower je dizajniran kao dva uređaja u jednom tijelu.


Na početku ciklusa pranja integrirana jedinica pokazuje koliko će vremena trebati da se dovrši pranje i sušenje. Perilica također dijeli podatke sa sušilicom koja automatski postavlja optimalni ciklus i zagrijava bubanj, pridonoseći boljim rezultatima i kraćem vremenu pranja i sušenja rublja.

Za jedinstveni dizajn perilice i sušilice rublja WashTower, LG-evi dizajneri su se potrudili kako bi osigurali maksimalnu jednostavnost korištenja. Za razliku od perilica i sušilica koje se postavljaju jedna na drugu, kad svaki aparat ima svoju upravljačku ploču, WashTower se može pohvaliti jednim praktičnim, jedinstvenim i intuitivnim sučeljem. Sveobuhvatni Center Control je smješten između perilice i sušilice za jednostavan pristup te upravljanje svim aspektima ovog cjelovitog rješenja za rublja.

Visina perilice i sušilice LG WashTower je otprilike 87 milimetara manja od prosječne kombinirane visine okomito pričvršćenih jedinica

Stoga je i punjenje i vađenje rublja iz gornje sušilice puno lakše. WashTower nudi veliki kapacitet – maksimalno punjenje od 17 kilograma za perilicu i 16 kilograma za sušilicu.

S obzirom da posjeduje LG-evu najsuvremeniju pametnu tehnologiju i tehnologiju za njegu rublja, LG WashTower pruža korisnicima izvanredne performanse i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući značajki TurboWash 360° i motoru Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD), perilica jamči brzo, ali nježno pranje i čistu odjeću. Perilica također otkriva težinu i mekoću odjeće kako bi izračunala najbolje podešavanje za svako punjenje.

Napredna umjetna inteligencija perilice smanjuje vrijeme ciklusa i potrošnju energije bez gubitka učinkovitosti

“S revolucionarnim proizvodima poput perilice rublja TWINWash, a sada perilice i sušilice rublja WashTower, LG nastavlja pokazivati svoju predanost da poboljša iskustvo korisnika i doprinese učinkovitom iskorištavanju prostora u domu. Ovo cjelovito rješenje je rezultat naših neprekidnih nastojanja da pojednostavimo kućanske poslove. To radimo kako bismo korisnicima pružili više slobodnog vremena za bolji život”, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Dok sušilica koristi LG-evu tehnologiju pare za postizanje maksimalne higijene, eliminirajući čak 99,99 posto uobičajenih bakterija. Više o LG-u doznajte na njihovoj web stranici. Dodajmo da će na ovogodišnjem sajmu IFA LG tijekom rujna predstaviti virtualnu izložbu sa svim svojim najnovijim inovacijama, poput LG WashTower rješenja u zoni za njegu odjeće.

Tagged