lenovo legion 2020

Lenovo Legion – prve informacije o smartphoneu koji je namijenjen gamerima

Lenovo je konačno pokazao izgled svog novog gaming telefona – “procurile” su promotivne slike koje otkrivaju izgled prvog gamerskog pametnog telefona ove tvrtke. Radi se o pametnom telefonu nazvanom Lenovo Legion, a uz izgled, otkrivene su i neke specifikacije. Slike govore da će telefon napajati baterija od 5.000 mAh te da će podržavati punjenje od 90W (što znači da će se za 30 minuta napuniti baterija do 100% snage). Vidljiv je i USB-C port za punjenje, slot za SIM karticu, kao i dodatni USB-C port sa strane. Zvučnici su smješteni u gornji i donji dio telefona, dok je mikrofon pozicioniran na donjoj strani.

Na stražnjoj strani je simetrični dizajn u obliku slova Y koji je sličan drugim Legion proizvodima. U centralnom dijelu stražnjeg panela smještene su dvije kamere (64 i 16 Mpx), što je pomalo neobično, no, to je vjerovatno dobro ergonomsko rješenje jer gameri često drže mobitel horizontalno. Selfie kamera (20 Mpx) ima pop-up mehanizam i izvlači se s bočne strane.

Uređaj pokreće Qualcommov Snapdragon 865 procesor, a ima i ekran rezolucije 2340x1080px te frekvenciju osvježavanja od 144Hz.

Još nije poznato kada će Lenovo Legion biti predstavljen niti kolika će mu biti cijena.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -