land rover defender / lego technic

Land Rover predstavio suradnju s Legom na svjetskoj premijeri novog Defendera

Land Rover je na Salonu automobila u Frankfurtu proslavio svjetsku premijeru novog Defendera – ikone redizajnirane za 21. stoljeće, i to predstavljanjem partnerstva s Legom. Suradnjom dviju tvrtki, proizveden je Lego Technic Land Rover Defender, izuzetno detaljan model od čak 2.573 komada koji kombinira bezgraničnu Legovu kreativnost s prepoznatljivom siluetom i nenadmašnom sposobnošću novog terenskog vozila Defendera. Set Lego Technic Land Rover Defender, opisan kao automobilska ikona koju možete graditi kod kuće, može se pohvaliti autentičnim izgledom karoserije i naplataka, pogonom na sva četiri kotača, najsofisticiranijim mjenjačem koji je Lego dosad razvio te mnoštvom drugih realističnih funkcija i elemenata.


Kolekcija odjeće i opreme Above and Beyond nastalu u partnerstvu s brendom Musto

Premijerno predstavljanje nove generacije legendarnog modela Defender, najsposobnijeg i najizdržljivijeg Land Rovera ikada proizvedenog, obilježeno je još jednom kolaboracijom. Tako je Land Rover predstavio i kolekciju odjeće i opreme Above and Beyond nastalu u partnerstvu s brendom Musto, poznatim britanskim proizvođačem nautičke odjeće i opreme.

Inspirirana trajnošću i mogućnostima novog Defendera, Above and Beyond kolekcija sadrži inovativnu tehnologiju opreme, poput RECCO sigurnosnog sistema koji pomaže pri lociranju na teško dostupnim terenima i džepove s PrimaLoft Aerogel izolacijom koja štedi bateriju pametnih telefona.

Lego Technic Land Rover Defender u prodaju stiže 1. listopada 2019. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged