jysk zelena inicijativa 2020

JYSK želi probuditi ekološku svijest kod kupaca akcijom “Torbu donesite, popuste odnesite!”

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je u svim svojim trgovinama u Hrvatskoj odlučio pokrenuti zanimljivu inicijativu pod nazivom “Torbu donesite, popuste odnesite!”, kojom želi probuditi ekološku svijest kod kupaca. Naime, svi kupci koji u periodu od 30. siječnja do 2. veljače 2020. godine dođu u kupovinu sa svojom vlastitom višekratnom vrećicom ili torbom bilo koje vrste, ostvaruju 10 posto dodatnog popusta na sve proizvode koji stanu u vrećicu ili torbu s kojom su došli. Kao tvrtka koja svojom poslovnom kulturom kontinuirano vodi računa o dobrobiti društva i uvijek stavlja naglasak na očuvanje prirode, JYSK ovom novom inicijativom želi nagraditi i građane koji žele dati svoj doprinos očuvanju prirode.

“U Hrvatskoj se svijest o štetnosti jednokratne upotrebe vrećica tek budi, a ovom inicijativom želimo aktivno utjecati na zajednicu i ukazati koliko je to bitno. Zbog proizvodnje plastičnih vrećica troše se prirodni resursi i energija, a gomila smeća velika je prijetnja kako biljkama i životinjama tako i svima nama”, smatra Vesna Kukić Lončarić, Country Manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Ovom hvalevrijednom porukom JYSK nastoji dati i jedinstveni primjer društvu kako pozitivno utjecati na ekološki odgovorno ponašanje kupaca te čuvati okoliš od jednokratne upotrebe vrećica koje bi inače u završile odbačene u prirodi.

Važno je napomenuti da će dodatni popust biti obračunat i na već postojeće akcijske artikle koje JYSK ima u svojoj ponudi.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “JYSK želi probuditi ekološku svijest kod kupaca akcijom “Torbu donesite, popuste odnesite!”

Comments are closed.