manna wanders - the last of us - ps4 - 2020

Hrvatski glazbeno-filmski duo producirao video spot inspiriran PlayStation igrom “The Last of US Part II”

Glazbeno vizualni YouTube projekt Manna Wanders počastio nas je ovih dana još jednom svojom fantastičnom izvedbom. Ovaj put, Romana Pavliša i Dinko Šimac napravili su video spot smješten u “The Last of Us” gaming svijet, u kojem je Romana utjelovila Ellie kroz cosplay, ali i kroz glazbenu obradu pjesme “Through the Valley” koju u originalu izvodi Shawn James.

U spotu koji je koncipiran kao trailer za PS4 ekskluzivu The Last of Us Part II, rekreirali su neke upečatljive scene iz dosadašnjih trailera i gameplay videa.

Tako se Manna, u ulozi Ellie, po kišnom Seattleu skrivala ispod kamiona i borila protiv nekih od frakcija kako bi dočarala napeto, očajničko igranje akcijske igre preživljavanja. Također, cijela ekipa sa seta imala je priliku osjetiti dašak tog prekrasnog, ali i opasnog svijeta s obzirom na to da su do tri ujutro, duboko u mračnoj i kišnoj šumi, samo pod svjetlom baklji snimali jednu od borbenih scena koju možete vidjeti u videu. Važno je napomenuti i da je video nastao prije izlaska igre tako da su sve scene osmišljene na temelju službenih trailera te ne sadrže spoilere.

Pjesmu Through the Valley prvi put smo imali prilike čuti u traileru iz 2016., a na Manna Wanders youtube kanalu već godinu dana postoji rekreacija tog poznatog videa. Glazba je snimana u kućnom studiju, Romana je otpjevala pjesmu i snimila flautu, dok je gitaru odsvirao Matija Evačić.

Manna Wanders kanal će sljedećih nekoliko projekata posvetiti upravo The Last of Us Part II remek-djelu, a novi video je jedan od sadržaja koji će se naći na kanalu.

The Last of Us 2 – Through the Valley – Manna Wanders Game Trailer

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -