hbo max international / 2021.

HBO Max dolazi u Europu – u Hrvatskoj će biti dostupan u 2022. godini

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, bit će lansiran u Europi u utorak, 26. listopada 2021. godine. Naime, tada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španjolska i Andora postati prvih šest europskih zemalja u kojima će ovo potpuno novo streaming iskustvo postati dostupno. Tijekom 2022. godine će ova usluga, u okviru globalnog plana lansiranja u fazama, postati dostupna u još 14 zemalja. Tada će doći i u Hrvatsku, ali u ostale zemlje našeg bližeg i daljeg okruženja.


Uz našu zemlju servis doći u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Bugarsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku, Rumunjsku, Moldaviju i Portugal. Lansiranje usluge na dodatnim teritorijima je također planirano za sljedeću godinu. Po prvi puta će u Europi na jednom mjestu biti ponuđen širok izbor visokokvalitetne zabave WarnerMedia brendova. Među njima su Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network, kao i nagrađivani američki i internacionalni Max Original sadržaji.

Streamnig usluga Max čini otkrivanje novih sadržaja jednostavnim

I to tako što omogućava iskustvo prilagođeno svakom pojedinom korisniku i nudi najrelevantniji sadržaj. A tu je i kombinacija pažljivo odabrane selekcije naslova i preporuka po mjeri. Ova usluga će biti dostupna novim korisnicima, kao i postojećim HBO Espana, HBO Nordic, HBO GO i HBO Portugal korisnicima. Usluga će biti dostupna bilo da su korisnici pretplaćeni direktno ili kod važećih partnera. U svibnju ove godine HBO Max je proslavio prvu godišnjicu u SAD-u, a u lipnju je usluga lansirana na 39 tržišta širom Latinske Amerike i Kariba. Time je ona po prvi puta postala dostupna van područja SAD-a. Više o ovoj usluzi doznajte na stranicama Wikipedije ili na mrežnim stranicama na adresi hbomax.com.

“Ovo je povijesni trenutak za sve nas. WarnerMedia filmove i serije kao što su Harry Potter, Igra prijestolja i Teorija velikog praska pasionirano gledaju fanovi diljem Europe, a HBO Max je kreiran kako bi im pružio najintuitivnije i najudobnije iskustvo gledanja ovih i mnogih drugih fantastičnih naslova”, rekao je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala.

Video: Novo na streaming servisu HBO Max u 2022. godini

Tagged