gls grupa - lider kvalitete u paketnoj dostavi - 2020

GLS mreža: Međunarodna dostava paketa u vrijeme pandemije korona virusa

Pružatelji usluge dostava imaju ključnu ulogu tijekom pandemije korona virusa obavljajući logističke usluge koje omogućuju neometan protok robe. GLS nastavlja pružati usluge dostave u svim zemljama u kojima Grupa posluje te omogućava potporu poslovanju lokalnih zajednica diljem Europe i Sjeverne Amerike u ovim kriznim vremenima. Sve GLS podružnice nastavljaju s isporukama paketa – čak i u zemljama koje su jače pogođene pandemijom korona virusa. U pojedinim regijama moguća su stroža ograničenja ovisno o mjerama propisanim od strane lokalnih zajednica. Aktualne informacije vezano za ograničenja nalaze se na GLS Group web stranici na adresi gls-group.eu.

“Kao pružatelj usluga dostave paketa pomažemo u kontinuiranoj opskrbi robom državama diljem Europe i Sjeverne Amerike. Trenutno zatvaranje granica u Europi odnosi se na kretanje fizičkih osoba kako bi se smanjila mogućnost širenja pandemije prijenosom korona virusa. Slobodan prijevoz robe unutar Europe nije ugrožen, iako stroža kontrola na graničnim prijelazima može prouzrokovati produljeno tranzitno vrijeme”, rekao je Saadi Al Soudani, Group International MD u GLS-u.

S obzirom na to da su mnoge tvrtke privremeno zatvorene, GLS moli pošiljatelje da prije slanja paketa provjere da li primatelj radi, odnosno je li u mogućnosti preuzeti pakete. Ukoliko dostavu prema primatelju nije moguće izvršiti, GLS će pakete vratiti pošiljatelju i nije u mogućnosti ponuditi skladištenje istih.

“Oformili smo međunarodne, a također i lokalne radne skupine. Međunarodne radne skupine kontinuirano prilagođavaju naše međunarodne prijevozne linije sukladno situaciji na graničnim prijelazima pojedinih država. Prekogranična usluga dostave se neometano vrši unutar Europe, a sve međunarodne, kao i nacionalne i međugradske linije su stabilne”, dodao je Al-Soudani.

Beskontaktna isporuka – sigurnija isporuka

GLS tvrtka je implementirala dodatnu uslugu kako bi pomogla očuvanju zdravlja svojih zaposlenika, poslovnih partnera i primatelja paketa. Ovom uslugom nudi se primatelju paketa beskontaktna isporuka u svim zemljama.

GLS Grupa

GLS Grupa pruža pouzdanu, visoko kvalitetnu I brzu uslugu dostave paketa svojim klijentima, njih preko 200,000. Glavno načelo GLS-a je Lider kvalitete u paketnoj dostavi. Kroz svoje i partnerske firme, GLS Grupacija pokriva dostavu pošiljki u 45 zemalja.

Svojom kopnenom mrežom je jedan od vodećih pružatelja usluge dostava paketa u Europi. GLS grupa također posluje preko svojih podružnica u Kanadi i Zapadnoj obali SAD-a. GLS mreža sastoji se od 70 centralnih i regionalnih pretovarnih mjesta i 1.400 depoa koje podržava 26.000 dostavnih vozila i 3.500 kamiona u međunarodnoj dopremi.

GLS ima 19.000 zaposlenika, a u fiskalnoj godini 2018/19, GLS grupacija ostvarila je prihod od 3.3 milijarde EUR-a i isporučila 634 milijuna paketa.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “GLS mreža: Međunarodna dostava paketa u vrijeme pandemije korona virusa

Comments are closed.