franck snogoo - ilica zagreb - 2021. - digitalizirani coffee store

Franck Snogoo – otvoren prvi potpuno digitalizirani coffee store u Hrvatskoj

U glavnoj zagrebačkoj ulici Ilici, na broju 38, otvoren je prvi digitalizirani Franck Snogoo store. Riječ je o suvremenom “walk-in-storeu” u kojem će Zagrepčani, ali i turisti, od 0 do 24 sata moći kupiti šalicu vrhunske Franck kave za van. No, uz kavu, tu će se moći naći i ostali topli i hladne napitci, ali i sendviči, kolači, svježe cijeđeni sokovi te razne grickalice.

Franck Snogoo store u svojem prostoru nudi više od 36 različitih napitaka od kave poznatih Franck brendova. Izdvojit ćemo Superiore, Stretto i Espresso 125 Years Edition, koje su dostupne iz tri profesionalna samoposlužna aparata za kavu.


Svi oni donose jedinstveno iskustvo ispijanja kave zahvaljujući atraktivnom vizualnom izgledu, tehničkim inovacijama i visokoj kvaliteti espressa koju osigurava vacuum sustav. A taj će sustav čuvati svježe espresso zrno, koje jamči kako će kvaliteta napitka od kave uvijek biti iznimna i na razini profesionalnih ugostiteljskih objekata.

Franck Snogoo je svakom posjetitelju osigurano da pronađe nešto za sebe

Tako ćete u tom novo “walk-in-storeu” u Ilici naći vrhunski samoposlužni aparat s ugrađenom hladnom jedinicom. On poslužuje osvježavajući ice coffee te cappuccino u više različitih okusa. Svoj omiljeni napitak ovdje mogu pronaći i ljubitelji macchiata u kojem se može uživati na brojne načine tijekom dana i u svakoj prilici.

Prvi potpuno digitalizirani Franck Snogoo store u Hrvatskoj posjeduje i nekoliko digitalnih noviteta. Tu je Digital Signagea, veliki centralni ekran s touch screenom i sustavom za navigaciju te prikazivanje sadržaja koji je vezan uz sam prostor. Moderan ekran također će prikazivati tijek kupovine te upoznati kupce s ostalim novitetima. Uz to, donosi i zanimljive kvizove te nagradne igre za kupce i ljubitelje Franck proizvoda.

Snogoo store je opremljen mirisnim i glazbenim sustavom koji “upotpunjuju atmosferu i iskustvo kupovine”

Zanimljivost su svakako i dva holofan ventilatora u izlogu, s animacijama koji posebno dolaze do izražaja tijekom noći. Od kave, okruženja do noviteta, sve je u Snogoo storeu u potpunosti podređeno nezaboravnom iskustvu ispijanja kave. Franck se pobrinuo i za to da je Snogoo i eco-friendly te u skladu s najvišim higijenskim standardima.

Inače, samoposlužni Franck Snogoo aparati dostupni su na više od 2000 lokacija diljem Hrvatske. Podržavaju sve oblike plaćanja, uključujući beskontaktno kartično plaćanje i plaćanje putem aplikacije. Kupci mogu besplatno preuzeti Snogoo aplikaciju te postati članovi loyalty kluba te tako prikupljati nagradne bodove. Dodajmo da je njih kasnije moguće iskoristiti za besplatnu konzumaciju proizvoda u storeu.

Snogoo aplikacija je user-friendly. Ona korisnicima omogućuje jednostavno korištenje, nadoplatu sredstava za plaćanje i beskontakno plaćanje. Svaka kupovina putem aplikacije i walleta donosi bodove koji se mogu zamijeniti za besplatnu konzumaciju. A moguće je i upisivanje promo kodova kojima Snogoo daruje svoje korisnike, a koje mogu iskoristiti za besplatnu kavu s nogu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Francka na adresi franck.eu.

Tagged