flydubai logo / 2021.

Flydubai obnovio letove na liniji “Zagreb – Dubai” i letjet će dva puta tjedno

FlyDubai, zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, nastavit će letove prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb (ZAG). Od rujna letjet će dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri. Emirates će imati tzv. codeshare na ovim linijama te nuditi putnicima vezu s ostatkom svijeta kroz Dubai, međunarodno zračno središte.

Tvrtka pruža i jednu pogodnost putnicima – svatko će dobiti ulaznicu za posjet izložbi Expo 2020 Dubai! Putnici koji rezerviraju let za Dubai uživat će u besplatnoj jednodnevnoj ulaznici za posjet izložbi koja će se održati od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. godine. Ponuda vrijedi za sve rezervacije napravljene od 1. rujna za putovanja tijekom datuma događaja.

Putnici na letu zrakoplovom Boeing 737 MAX mogu uživati u većoj udobnosti i poboljšanom iskustvu putovanja. Nova kabinska ponuda ima flatbed opciju u poslovnoj klasi, stoga osim dodatnog prostora i privatnosti, putnici mogu spavati tijekom leta. Ekonomska klasa nudi nova sjedala RECARO, osmišljena tako da optimiziraju prostor i udobnost. Sve kako bi putnici mogli sjediti, opustiti se i uživati u letu.

Zrakoplov Boeing 737 MAX tvrtke FlyDubai nudi i dodatnu zabavu tijekom leta

Tu je full HD ekran od 11,6 inča sa širokim izborom filmova, TV emisija, glazbe i igara na engleskom, arapskom i ruskom jeziku. Iskustvo putovanja na letovima flydubaija znatno je prilagođeno putovanju u sigurnom okruženju koje minimizira kontakt posade i putnika. A nadasve nudi putnicima potrebnu sigurnost. Zračni prijevoznik nudi besplatno globalno osiguranje za koronavirus, kako bi putnicima pružio veći mir tijekom putovanja.

“Uzbuđeni smo što nastavljamo s letovima za Hrvatsku, popularnu destinaciju na mreži FlyDubai. Uvjereni smo da će putnici uživati u prikladnoj i pouzdanoj usluzi i udobnoj kabini našeg zrakoplova Boeing 737 MAX. On nudi i tzv. flatbed opciju u poslovnoj klasi, a predviđeno je da će letjeti na ovoj ruti. S postupnim ublažavanjem međunarodnih ograničenja putovanja, FlyDubai je proširio svoju mrežu na više od 95 odredišta u 50 zemalja diljem Svijeta. Tako tvrtka leti u Afriku, srednju Aziju, Kavkaz, srednju i jugoistočnu Europu, arapske zemlje kao i države Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta. Ponovno pokretanje poslovanja kompanije flydubai na hrvatskom tržištu omogućit će većem broju ljudi putovanje u Dubai. Jer Expo 2020 Dubai otvara svoja vrata posjetiteljima od početka listopada”, rekao je Hamad Obaidalla, glavni komercijalni direktor tvrtke FlyDubai.

Pojedinosti o letu linije Zagreb – Dubai

Letovi s Terminala 3 zračne luke Dubai International (DXB) poletat će dva puta tjedno za Zagreb. Povratne cijene poslovne klase ZAG – DXB kreću se od 1.745 EUR, a cijene ekonomske klase od 380 EUR. Putnici su dužni provjeriti jesu li u toku s propisima Međunarodne udruge za zračni prijevoz (IATA) te se pridržavati uputa nadležnih tijela i zrakoplovne kompanije.

Letovi su dostupni za rezervaciju preko mrežne stranice tvrtke na adresi flydubai.com. Također, rezervacije su moguće i preko službene aplikacije flydubai, pozivnom centru u Dubaiju putem broja (+971) 600 54 44 45 ili putem turističkih partnera. Osim toga, putnici imaju mogućnost odabrati pune aranžmane za blagdane putem flydubaija.

Video: FlyDubai – visitors planning a trip to Dubai

Tagged