dalibor ćubela :: unicredit bulbank :: 2023.

Dalibor Ćubela preuzima funkciju zamjenika predsjednika Uprave UniCredit Bulbank

Dalibor Ćubela, general manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke imenovan je na poziciju zamjenika predsjednika Uprave UniCredit Bulbank u Bugarskoj. Tako Ćubela nastavlja svoj profesionalni put unutar UniCredit grupacije. Početkom 2020. godine pridružio se Zagrebačkoj banci kao general manager i zamjenik predsjednika Uprave. A prije rada u ZABA-i obnašao je dužnost člana Uprave te izvršnog direktora za Upravljanje rizicima, a kasnije i predsjednika Uprave UniCredit Bank Mostar. Osim u Mostaru, od 2013. do 2016. godine obnašao je funkciju predsjednika Uprave UniCredit Bank Banja Luka.


“Čestitam Daliboru na novom imenovanju i siguran sam da će biti uspješan i u UniCredit Bulbanku. On je bio ključna osoba za ostvarenje izvrsnih poslovnih rezultata Zagrebačke banke u protekle tri godine. Tijekom njegovog mandata aktivno je sudjelovao u transformaciji banke i poslovanja spremnog na izazove budućnosti. Posebno sam mu zahvalan za uspješnu realizaciju euro projekta koju smo izvršili u rekordnom roku“, rekao je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Dalibor Ćubela je vođen rezultatima. Odlučan je i sposoban surađivati s ljudima na način da ih usmjeri da zadatke izvrše ispravno i učinkovito. Snažno je usredotočen na prioritete, dok je u isto vrijeme fleksibilan prilagoditi se kada je to potrebno. Njegovo vodstvo i odgovornost prema poslu pridonijet će nastavku uspješnog putovanja UniCredita u Bugarskoj. Predsjednica Uprave Tsvety Mintcheva i Dalibor zajedno će voditi tim prema novim prilikama“, dodala je Teodora Petkova, direktorica Istočne Europe UniCredita. O UniCredit grupaciji više doznajte na Wikipediji.

Tagged