saponia bis handysept gel 2020

Bez briga u školskim klupama – Saponia prvašićima poklanja BIS HANDYSEPT – gel za dezinfekciju ruku

Jesen samo što nije pokucala na vrata, a s njome i brojne obaveze za svakoga od nas. Završili su školski praznici i učenici su se ponovo vratili u učionice i klupe, a neki mališani su se sa školom susresti po prvi puta. S obzirom na situaciju sa panedemijom korona virusa koja je zahvatila čitav svijet, postoje određene mjere koje se moraju poštovati, za dobrobit svih koji borave u obrazovnim ustanovama, a pogotovo onih najmlađih kojima je još uvijek samo bezbrižnost na pameti.

Kako bi tako ostalo i kako bi djeca bila i dalje djeca, razigrana i bez briga, a samim time i roditelji, Saponia je odlučila učiniti nešto zaista hvalevrijedno.

U želji da brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im je za prvi dan škole poklOnila novi proizvod koji je primjeren baš dječjim rukama – BIS HANDYSEPT GEL. Gel je namijenjen za suho pranje i dezinfekciju ruku, a uz to njeguje kožu ruku. I djeca i odrasli mogu ga nesmetano koristiti tijekom cijelog dana i u svim aktivnostima, jer ne ostavlja ljepljiv trag na rukama.

“Namjera nam je da taj proizvod dobiju svi učenici prvih razreda te smo kontaktirali upravne odjele nadležne za školstvo i obrazovanje i dogovorili realizaciju ovog projekta. Većina škola je s oduševljenjem prihvatila, jer svi želimo da se nastava što sigurnije i normalnije odvija”, rekla je Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije.

Saponia je s ovim proizvodom zaokružila brigu o higijeni cijele obitelji, jer s atestom o djelotvornosti protiv korona virusa, linije BIS HANDYSEPT i ARF DEZICLEAN pružaju najpotpuniju zaštitu zdravlja u borbi protiv pandemije COVID-a 19.

Prvi dan škole, za sve učenike prvih razreda treba biti najuzbudljiviji dan. Ove godine to uzbuđenje zasjenit će brojne mjere koje propisuje HZJZ, ali uz poklon od Saponije mališani će sigurniji i bezbrižniji upoznati nove prijatelje i krenuti u jedno novo razdoblje života.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

2 thoughts on “Bez briga u školskim klupama – Saponia prvašićima poklanja BIS HANDYSEPT – gel za dezinfekciju ruku

Comments are closed.