dm antigenski test | boston rapid | 2021.

DM ima brzi antigenski test za samotestiranje na koronavirus Boston Rapid

U odabranim prodavaonicama dm-a dostupan je brzi antigenski test za samotestiranje na COVID-19 Boson Rapid SARS-COV-2. Test za kućnu upotrebu dostupan je po cijeni od 54,90 kuna. Antigenski test kojeg nudi DM jednostavan je za korištenje jer ne zahtijeva dodatnu opremu niti posebnu obuku. Rezultati takvog testa dostupni su u roku od 15 do 20 minuta, a točnost im iznosi velikih 98,72 posto.

“Tijekom proteklog razdoblja kojeg je obilježila pandemija koronavirusa, tvrtka je kupcima osigurala proizvode koji su im bili prijeko potrebni. To smo kao tvrtka napravili kako bi se prilagodili novoj situaciji pa smo sve resurse usmjerili u zaštitu zdravlja kupaca i djelatnika. Uključivanjem brzog testa na SARS-CoV-2 u ponudu 28 odabranih dm prodavaonica našim sugrađanima želimo osigurati sveobuhvatnu ponudu proizvoda za brigu o vlastitom zdravlju i zdravlju njihovih obitelji”, rekla je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman u dm-u.

Test Boson Rapid dizajniran je za brzo određivanje antigena SARS-CoV-2 virusa u prednjim brisevima nosa. Dodajmo da se ovaj test može koristiti unutar prvih sedam dana od pojave simptoma. A popis prodavaonica dm-a s ponudom bezreceptnih medicinskih proizvoda možete doznati na mrežnoj stranici dm.hr.

Tagged