diamond villa | korčula croatia | 2020.

OneLife Rally 2020 | Prestižna utrka koju ove godine čini 55 automobila posjetila Korčulu i nagrađivanu Diamond Villu

Okupivši čak 55 automobila s vozačima iz cijeloga svijeta, treći humanitarni OneLife Rally koji je ove subote krenuo iz Dubrovnika, skrenuo je s planirane rute do Malte kako bi posjetio Korčulu. Sudionici su tamo ugošćeni u superluksuznoj Diamond Villi Korčula, dobitnici Luxury Lifestyle Awards. OneLife Rally osim promocije našeg turizma i ljepota, ima i humanitarnu notu pa je tako dio prihoda uplaćen dubrovačkom domu za nezbrinutu djecu Maslina. Karavanu s automobilima kao što su Lamborghini, Ferrari i McLaren, vrijednu 25 milijuna funti, prošle je godine putem medija pratilo čak 30 milijuna ljudi.

“Pokušavamo mlade ljude motivirati pričama o uspjehu koje mogu čuti od sudionika OneLife Rallya. Želimo ljudima dati nadu i ohrabriti svakoga da slijedi svoje snove i nikada ne odustane. Jedan je život i jedna je prilika koju imamo”, rekao je Nick Papis, organizator OneLife Rallyja. Više o rallyju doznajte na mrežnim stranicama na adresi oneliferally.com.

“Unatoč pandemiji koronavirusa koja nas je omela u još boljim rezultatima, za nas je godina počela sjajno. Prestižna svjetska nagrada Luxury Lifestyle Awards, koja odaje priznanja najboljim svjetskim ekskluzivnim proizvodima i uslugama, u kategoriji Najbolja luksuzna vila u Hrvatskoj, nagradila je našu Diamond Villu. Kontaktirao sam organizatore OneLife Rallyja sa željom promocije Korčule kao destinacije, ispalo je da dijelimo istu filozofiju i prepoznali su da bi posjet Diamond Villi i Korčuli za njih bio sjajna prilika. Fotografije vile na društvenim mrežama u zadnjih su godinu dana imale doseg od preko 300 milijuna ljudi diljem svijeta”, rekao je Rudi Petrinec, vlasnik Diamond Ville Korčula.

OneLife Rally je event koji je Korčulu stavio uz bok elitnim svjetskim destinacijama

“Gosti su ovom prilikom ponuđeni ekskluzivnim Perrier-Jouët Belle Epoque šampanjcima. Svoju su podršku i veliku pomoć u ovom eventu dali chef Marko Gajski iz LD Restauranta, nagrađenog Michelinovom zvjezdicom. On je uzvanike upoznao s najekskluzivnijim dijelom hrvatske gastro ponude. Tako je tom prilikom servirana plavorepa Kali tuna od čak 60 kila. Za logističku podršku pobrinuo se Port 9 resort, a gostima je posluženo i 500 stonskih kamenica. Također, Chivas brand ambassador Marko Benković sudionike je upoznao s prestižnim izdanjima Chivasa“, dodao je Rudi Petrinec.

“Korčula svojom ljepotom i ponudom zaslužuje pažnju svjetskih medija koju je mnogo lakše pridobiti uz ovako zanimljive evente. Promidžbu prema svjetskoj javnosti, ali i prestižne goste koji će sigurno spomenuti što su ovdje vidjeli i doživjeli, svakako ćemo na dobar način iskoristiti. Osobno podržavam ovakve zanimljive evente. Sve ovo više vrijedi u sezoni koja nas je zbog pandemije koronavirusa ipak koštala mnogo gostiju i dobrog dijela prihoda. Na ovaj način Korčula je originalno prezentirana i kao automobilska destinacija koja ne ovisi samo o zrakoplovnim linijama. Skorom izgradnjom Pelješkog mosta, Korčula će biti još bliže Europi“, rekao je Andrija Fabris, gradonačelnik Grada Korčule.

Tagged