highwaystar fest 2023 | valjevo srbija

Highwaystar Fest 2023 održava se 1. i 2. rujna u Valjevu, a headlineri su Brkovi i Atheist Rap

Highwaystar Fest 2023 bit će ove godine održan po drugi put u Valjevu u Srbiji. Podsjetimo, na prvom Highwaystar Festu koji se održao prošle, 2022. godine, nastupili su mahom lokalni izvođači. No, to se ove godine mijenja, a ovaj festival kojeg organizira Highwaystar Magazina, tako zaista napreduje.


Highwaystar Fest će ove, 2023. godine, biti održan u petak i subotu, 1. i 2. rujna. A mjesto radnje će biti na pomoćnom stadionu ZSK-a u Valjevu. Važno je spomenuti i da će headlineri koncertnih večeri biti hrvatski bend Brkovi te srpski punk rockeri Atheist Rap. A njih koje prate Senshi i Invazija, uz podršku bendova Rulja Inc, Ascend i Prospekt.

Izuzev glazbenog programa, organizatori napominju da se trude da na festival dovedu i druge aktivnosti. Tako ćete moći obići mini-turističku turu, tijekom koje ćete moći obići širi centar Valjeva koje ima dosta toga za pokazati. No, tu će biti i još ponešto! Za više informacija o Highwaystar Festu 2023 pratite službenu Instagram stranicu festivala. Ulaznice su u prodaji online putem stranice tickets.rs, a dodajmo, od subote, 19. koloovoza, ulaznice će biti u prodaji i fizički i to u Tchardak pivnici u Valjevu. Cijena ulaznice za prvi dan festivala je 1000 dinara. Ulaznica za drugi dan festivala košta 1200, dok je komplet za oba dana 1700 dinara.

VIDEO: Atheist Rap – Momci se vraćaju u grad | Brkovi – Boli me

Tagged