girl in room - xiaomi smart air purifier 4 - 2022.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 – uz pametni pročišćivač zraka dišite čisto i zdravo

Xiaomi je nadogradio svoju nadaleko hvaljenu seriju pročišćivaća zraka Xiaomi Smart Air Purifier! Nova serija se predstavlja s tri nova uređaja – Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 te 4 Lite. Potpuno nova serija ljubiteljima Xiaomijevih uređaja nudi unutarnje zračno okruženje koje je zdravije, čišće i s manje alergena tijekom cijele godine. A tu su i opcije za različite kućne prostore i obiteljske potrebe.


Najbolja verzija, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, ima sustav filtracije 3-u-1 koji kombinira tehnologije elektrostatičkog naboja i mehaničke filtracije. A tako hvata čak 99,97% onečišćujućih tvari u zraku veličine i do 0,3 mikrona. Bilo da se radi o peruti kućnih ljubimaca, pamučnim vlaknima ili drugim zagađivačima, Smart Air Purifier 4 Pro će raditi savršeno.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 ima senzore koji “vide sve”

Kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost filtracije, Pro model iznova integrira senzore PM2,5 i PM10 za precizno otkrivanje čestica različitih veličina koje se mogu udahnuti. Dodan je i ionizator koji pomaže u hvatanju plutajućih zagađivača. Uz to, Smart Air Purifier 4 Pro nudi 500 m3/h PCADR i 185 m3/h FCADR, što znači da može u potpunosti pročistiti zrak dnevnog boravka od 40 m2 svakih 15 minuta.

Uz moćne performanse filtriranja, Smart Air Purifier 4 Pro nudi i znatno poboljšano korisničko iskustvo. Elegantan dizajn i tih način rada noću osiguravaju da se savršeno uklopi u moderne domove i život korisnika. Kristalno jasan OLED zaslon osjetljiv na dodir omogućuje brzi pregled statistike AQI, temperature i vlažnosti na prvi pogled i brze prilagodbe u svega par dodira.

Korisnici također mogu daljinski upravljati uređajem koristeći aplikaciju Xiaomi Home. Tako bez napora mogu zakazati rutine i pravila pročišćavanja. Mogu postaviti automatizaciju s drugim IoT uređajima, pregledati status korištenja filtera i još mnogo toga. Glasovne naredbe također su podržane uz Google Assistant i Amazon Alexa. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 i 4 Lite bit će dostupni putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala. A moći ćete ih kupiti po preporučenim maloprodajnim cijenama od 399, 299 i 199 USD. Više o tvrtci Xiaomi doznajte na Wikipediji.

Tagged