redmi note 11 series / 2022.

Xiaomi javnosti predstavlja Redmi Note 11 seriju pametnih telefona

Xiaomi u 2022. godinu ulazi globalnim predstavljanjem Redmi Note 11 serije. Tim novim pametnim telefonima se ide ka tome da se vodeće tehnologije i sve te nevjerojatne značajke učine još dostupnijima. Ova tehnološka tvrtka je “uvijek u potpunosti predana donošenju različitih inovacija za sve korisnike”. Tako je još 2019. godine s telefonom Redmi Note 7 predstavljena tada vodeća kamera od nevjerojatnih 48 MP.


Uz Redmi Note 8 predstavljena je prva smartphone kamera od 64 MP! Brzo punjenje od 33 W predstavljeno je s modelom Redmi Note 9, a Redmi Note 10 je korisnicima i fanovima ponudio nevjerojatnu glavnu kameru od čak 108 MP. I sve to po pristupačnoj cijeni, osvojivši uz to brojne nagrade svjetskih medija.

Obitelj pametnih telefona Redmi Note uvijek je “živjela za izazove”. A izdržala je i brojne izazove – od svemira do Antarktika. Imajući to na umu, serija Redmi Note 11 nastavlja s nasljeđem izazova u svemu mogućem. Ove godine najavljuje se serija Redmi Note 11 u segmentu srednje klase koja “diže izazov unošenjem još boljih značajki i još jačih specifikacija. Pridružite se prvom ovogodišnjem Xiaomijevom predstavljanju pametnog telefona u srijedu, 26. siječnja 2022. godine u 13 sati. Predstavljanje možete pratiti putem Mi mrežne stranice na adresi mi.com/global.

Tagged