woox smart camera r4600 | 2021.

WOOX Smart Camera R4600 | Pametna, pouzdana i jeftina sigurnosna kamera

WOOX Smart Camera R4600 pametna je sigurnosna kamera, vrlo modernog i minimalističkog dizajna, a koja je uz sve navedeno i prilično jednostavna za uporabu. Također, instalacija ove WOOX pametne kamere je jednostavna, a veza između kamere i nadzornog uređaja funkcionira putem WiFi mreže. Što znači da za njezino korištenje nije potreban nikakav dodatni hardver poput mosta ili čvorišta. Ukratko, sve što vam treba za nadzor kuće je WOOX Smart Camera R4600, WiFi mreža i pametni telefon ili tablet.

WOOX pametna kamera u sebi ima ugrađene opcije noćnog vida, detekcije pokreta, mogućnost slanja “inteligentnih” poruke te dvosmjerni zvuk. Zahvaljujući infracrvenim senzorima, kamera također pruža dobru sliku noću i na udaljenosti od 10 metara od leće. Također, možete postaviti i kalibrirati otkrivanje pokreta tako da kamera prepoznaje određene pokrete i reagira na njih.

Dodajmo i da WOOX Smart Camera R4600 može prosljeđivati poruke na vaš pametni telefon ili tablet kada se detektira pokret. Uz to, kamera ima dvosmjerni zvuk zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. A zbog toga možete ne samo čuti što se događa ispred kamere, već i uzvratiti odgovor. Također, zbog te opcije ova WOOX-ova pametna kamera idealno djeluje i kao monitor za bebe.

Instalacija ove kamere je zaista jednostavna, a sam video zapis možete spremiti na njezinu memorijsku karticu

WOOX R4600 kameru jednostavno uključite u struju i postavite na željenu lokaciju. Preuzmete i pokrenete aplikaciju Woox Home App putem Google Playa ili Apple Storea, spojite kameru na WiFi (kamera radi na frekvenciji 2.4GHz!) i podesite postavke. I to je to – nadzor može početi.

Dodajmo i da ova WOOX-ova pametna kamera može snimati i spremati videozapise. Međutim, to se može učiniti samo na SD kartici ili u oblaku. A da biste snimali video, kamera mora biti spojena na internet ili imati SD karticu u sebi. Napominjemo da se SD kartica standardno ne isporučuje s WOOX pametnom kamerom!

Svi pametni uređaji tvrtke WOOX kompatibilni su i rade sa Amazon Alexom i Google Homeom. A tako pomoću ovih asistenata glasom možete upravljati sa svim povezanim WOOX uređajima. No, imajte na umu da se pametni asistenti Amazon Alexa ili Google Home moraju kupiti zasebno da biste koristili glasovno upravljanje. Također, proizvodi WOOX neće raditi s drugim programima za glasovno upravljanje. Više o ovoj pametnoj kameri možete doznati na mrežnim stranicama na adresi wooxhome.com.

VIDEO: WOOX Smart Camera R4600

Tagged