sonos sub mini wireless subwoofer I 2022.

Sonos Sub Mini – malen, ali moćan bežični subwoofer

Tvrtka Sonos je predstavila Sub Mini, svoj novi bežični subwoofer! A on, prema riječima tvrtke, “postavlja novi standard u svojoj kategoriji snažnog i uravnoteženog basa”. Nadovezujući se na nagrađivani dizajn Suba, Sub Mini isporučuje raskošne i čiste niske tonove koji dolaze iz kompaktnijeg i cilindričnijeg dizajna. Zvučnik će biti dostupan u mat crnoj i bijeloj boji, a moći ćete ga kupiti od četvrtka, 6. listopada 2022. godine po cijeni od 3.799 kuna.


“Ušli smo u promišljeniju eru streaminga koja daje prednost kvaliteti nad kvantitetom. A to sve radimo sa kreatorima i platformama koji ulažu u cjelovito zabavno iskustvo koje stavlja vrhunski zvuk u prvi plan. Sonos Sub Mini je više nego poželjan dodatak obitelji Sonos. On zaokružuje našu liniju proizvoda za kućno kino time što slušateljima omogućuje doživljaj zvuka kino kvalitete. On im pruža osjećaj kao da su glavni lik ili igrač u svom omiljenom sadržaju”, rekao je Maxime Bouvat-Merlin, viši potpredsjednik za hardver i operacije u Sonosu.

Sub Mini pojačava bas u filmovima, glazbi, igrama…

sonos sub mini wireless subwoofer I 2022.

Nakon predstavljanja dvije nove zvučne trake – Beam i RaySonos je dodatno proširio svoju liniju kućnih kina sa zvučiSub Mini-jem, novim subwooferom koji s lakoćom podiže vaše iskustvo streaminga.

Bas bez buzzkill-a: Dvostruki prilagođeni niskotonci i napredna obrada generiraju duboke, dinamične niske tonove bez zujanja ili zveckanja. To vam pomaže da se udubite u svaku scenu i pjesmu. Unutar akustički zatvorenog kućišta, oba niskotonca su okrenuta prema unutra kako bi se stvorio učinak poništavanja sile koji neutralizira distorziju.

Uravnotežen zvuk: Napredna digitalna obrada signala maksimizira odaziv basova i reproducira pune tonove niskih frekvencija koje se očekuju od mnogo većeg subwoofera, dok ujedno upravlja niskim frekvencijama. Na taj način se upareni zvučnici kao što su Beam, Ray, One ili One SL mogu više fokusirati na srednje tonove i visoke frekvencije. A tako se dobija sveukupno bogatiji, snažniji doživljaj zvuka.

Dobro povezivanje s…: Uparite Beam ili Ray sa Sub Minijem. Pobudite dramu u svakoj filmskoj sceni. Ili se rasplešite na kućnom plesnom podiju tako da Sub Mini povežete s vašim Sonos One-om.

Izgleda sjajno iz svakog kuta: Za razliku od drugih subwoofera, Sub Mini ima okrugli dizajn. A on mu omogućuje da se prirodno uklopi u estetiku vašeg doma bez zauzimanja previše prostora (ili pažnje).

Besprijekorno postavljanje: Dodajte Sub Mini svom Sonos sustavu sa samo nekoliko dodira na Sonos aplikaciji. Miksajte i usklađujte različite Sonos zvučnike kako biste stvorili svoj savršeni zvučni sustav. Bilo da organizirate zabavu za useljenje ili filmsku večer s prijateljima. Također, možete detaljno prilagoditi zvuk Sub Minija uz Trueplay. On detektira i prilagođava zvuk prema odzvuku od zidova i namještaja, pružajući vam najbolje iskustvo slušanja za vašu sobu i postavu.

Doznajte više: Sve novosti iz tvrtke Sonos doznajte na mrežnim stranicama na adresi sonos.com.

VIDEO: Introducing Sonos Sub Mini | Bold Bass

Tagged