smartthings find - samsung galaxy smarttag - 2021.

SmartThings Find – poboljšana kontrola nad Samsung pametnim uređajima

Samsung je nedavno pokrenuo SmartThings Find ekosustav, a on i dalje ubrzano raste. SmartThings Find mreža trenutno obuhvaća više od 70 milijuna pomoćnih uređaja, a usluga se i dalje razvija. Tako će korisniku donijeti poboljšane značajke privatnosti i ažuriranja glasovnih naredbi. Ažuriranja, koja uključuju mogućnost otkrivanja predmeta u blizini na kojima se nalazi Galaxy SmartTag premium uređaj i upotrebu značajke Bixby za lakše pronalaženje stvari, korisnicima omogućuju veću kontrolu nad povezanim stavkama iz aplikacije SmartThings.


SmartThings Find, jedna od istaknutijih značajki SmartThings ekosustava, omogućuje korisnicima Galaxy uređaja da brzo i jednostavno pronađu svoje pametne uređaje. Svoje pametne telefone, tablete, pametne satove i slušalice pronađite koristeći Bluetooth Low Energy (BLE) i ultra širokopojasnu (UWB) tehnologiju. Također, ova značajka može pomoći u pronalaženju osobnih predmeta kao što su ključevi, torbe i bicikli, a na kojima je Samsung Galaxy SmartTag premium Bluetooth uređaj.

Svi koji koriste SmartThings Find mogu pomoći drugima u pronalasku zagubljenih predmeta tako što će uključiti aplikaciju SmartThings. Od pokretanja usluge u listopadu 2020. registrirano je više od 70 milijuna uređaja, dok je 700 milijuna korisnika Galaxy pametnih uređaja dijelom SmartThings Find mreže, čineći je tako jednom od najbrže rastućih usluga lokacijskih servisa na svijetu.

SmartThings sustav unaprijeđen novim značajkama sigurnosti i praktičnosti

Ljudi sve više koriste SmartThings Find kako bi pratili predmete i stvari koje su im bitne. Naime, više od polovice korisnika svoj Galaxy SmartTag premium Bluetooth uređaj pričvršćuje na ključeve svoga doma ili automobila. Nakon njih, slijede ih ruksaci, novčanici i bicikli. Uskoro će korisnici Galaxy uređaja imat će još dva nova dodatka u SmartThings Find značajki. Oni će pronalazak predmeta učiniti još praktičnijim, ali i “pružiti mir” korisnicima po pitanju njihove sigurnosti.

Samsung korisnici će odsada moći koristiti Bixby za lociranje predmeta na kojem se nalazi Galaxy SmartTag. To znači da pretragu za zagubljenim predmetom mogu započeti korištenjem svoga glasa. Korisnici mogu vrlo lako i brzo pronaći svoje stvari tako što će izgovoriti ime svog SmartTag uređaja. Primjerice, ako korisnik pita “Bok Bixby, gdje je moj bicikl?”, Bixby će odmah nazvati i podijeliti točnu lokaciju bicikla uz zvukovnu obavijest.

Uz to, nova značajka Unknown Tag Search može otkriti Galaxy SmartTag uređaj koji nije u vlasništvu korisnika, ali se nalazi u blizini. Pritiskom na gumb za pokretanje, Unknown Tag Search skenira nepoznate SmartTag uređaje i pruža popis istih, bez praćenja točne lokacije. Kao i dosada, svi korisnički podaci SmartThings usluge šifrirani su i sigurnosno zaštićeni nasumičnim privatnim ID-om. On se mijenja svakih 15 minuta, osiguravajući da lokacija uređaja bude poznata isključivo vlasniku uređaja. Više doznajte na mrežnoj adresi samsung.com.

VIDEO: SmartThings Find – Can’t find your Samsung Galaxy Buds or Watch?

Tagged