samsung galaxy tab s6 lite | 2020.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 | Tablet namijenjen radu i zabavi, no tu je i vrhunski dizajn lagan za vaš dlan

Tehnološka tvrtka Samsung Electronics najavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, moderan i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi. S velikim zaslonom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom, Galaxy Tab S6 Lite predstavlja idealan izbor tableta za brzinsko vođenje bilješki te uživanje u omiljenom sadržaju.

Bez obzira koristi li se tablet za učenje, rad ili stanku, najnovija verzija S Pen olovke savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza. Uz pomoć novog dizajna i s težinom od samo 7.03 grama, S Pen olovka se zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 milimetara vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje.

Pomoću Samsung Notes aplikacije bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sustava oznaka te povećanja od 300%, bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke. Nakon završetka rada, S Pen olovka će se magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske. Tako se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Također, nije ju potrebno niti puniti zbog inovativnog načina korištenja bez baterije.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite ima vrhunski dizajn lagan za vaš dlan

S 10.4-inčnim zaslonom i ultra-tankim rubovima, Samsung Galaxy Tab S6 Lite pruža nevjerojatno iskustvo svakom korisniku svojim širokim i čistim prikazom. Njegova lagana težina čine ga idealnim tablet uređajem za obavljanje više zadataka, bilježenje i gledanje videozapisa ili filmova. Opremljen najnovijom verzijom korisničkog sučelja optimiziranim za velike zaslone, Galaxy Tab S6 Lite pruža intuitivno i jednostavno korištenje te navigaciju kroz uređaj, čineći prebacivanje između više aplikacija neometanim i bez napora.

A tu su i unaprijeđene mogućnosti za zabavu. Naime, Samsung Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupovinu te povezivanje s prijateljima. Uz to, uređaj je opremljen i s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.

Samsung je udružio YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima

Korisnici Galaxy Tab S6 Lite tableta tako mogu uživati u YouTube videozapisima bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatan pristup YouTube glazbi i YouTube djeci uz YouTube Premium četiri mjeseca. Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm.

Također, možete jednostavno uključiti Netflix pomoću Bixby Voicea. A još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Dodajmo i da se Samsug Galaxy Tab S6 Lite može bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika. Tako možete reproducirati svoje omiljene popise pjesama s Spotifyja na drugom uređaju ili zvučniku oko vašeg doma. A sve to kontrolira vaš tablet.

Galaxy iskustvo u udobnosti doma

Samsung Galaxy Tab S6 Lite može postati središte vaša četiri zida kako biste ostali produktivni i organizirani. Korištenjem Samsungovog korisničkog računa omogućeno je telefoniranje i dopisivanje čak i kada je pametni telefon van dohvata. Uz Google Duo video pozive možete ostati u kontaktu sa vašim bližnjima, prijateljima i kolegama. Tu je i unaprijeđeni Daily Board prikaz koji će olakšati pristup kalendaru, vremenskoj prognozi te podsjetnicima. Nove Bixby značajke poput Voice, Vision te Routines također su dio uređaja za povećanje produktivnosti, ali i svakodnevne doze zabave.

Uz to, Galaxy Tab S6 Lite može koristiti cijela obitelj, gdje će, uz Samsung Kids aplikaciju, najmlađima roditelji moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod. Napomenimo da je Galaxy Tab S6 Lite dostupan u Oxford sivoj i Angora plavoj boji. On ima i pripadajuću S Pen olovku te izbornu rasklopivu zaštitnu masku.

“Razumijemo dinamiku suvremenog načina života, gdje naše radne obveze postaju fleksibilnije kako bi se stopile s vremenom kojeg posvećujemo sebi. Stoga je korisnicima potreban svestran uređaj koji će se s lakoćom prilagoditi našem životnom stilu. Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka koriste najnovije tehnologije kako bi omogućili organiziranost, multitasking i kreativnost za vrijeme rada, ali i slobodnog vremena”, rekao je Woncheol Chai, izvršni potpredsjednik i voditelj tima Mobile Communication Business Samsung Electronics. Više o ovom tabletu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 Review

Tagged