samsung galaxy s21 fe 5g / 2022.

Samsung Galaxy S21 FE 5G – upečatljiv dizajn, snažne performanse i profesionalna kamera

Samsung je predstavio pametni telefon iz Galaxy S21 serije uređaja – Galaxy S21 FE 5G. Novi model iz obitelji Galaxy nudi odabrane premium značajke Galaxy S21 uređaja u “kvalitetno zaokruženoj ponudi različitih mogućnosti”. One korisnicima omogućavaju još bolje izražavanje, istraživanje i uživanje u omiljenim virtualnim sadržajima. Galaxy S21 FE 5G dolazi s nekim od najpopularnijih značajki Galaxyja S21 serije pametnih telefona. Tu se uključuje upečatljiv dizajn, snažne performanse, profesionalna kamera i besprijekorno povezivanje s ekosustavom.

Samsung Galaxy S21 FE 5G nastavlja trend Galaxy S21 serije uređaja s vrhunskim i prepoznatljivim dizajnom. Sve kreće od unikatnog i među korisnicima popularnog okvira Contour-Cut koji se neprimjetno integrira s kamerama kreirajući jedinstven izgled uređaja. Osim toga ovaj uređaj donosi elegantan i tanak dizajn od 7,9 mm za lako spremanje u džep. Dodajmo, njegov izgled lako se uklapa u svačiji osobni stil. Ovaj pametni telefon korisnicima osigurava još više načina izražavanja kroz četiri nove, moderne boje. Tu su maslinasta, lavanda, bijela ili grafitna s mat završnim premazom.

Moćne performanse za svakodnevicu

Moćne performanse i zaslon ključni za svladavanje svih životnih izazova u današnjem svijetu koji je aktivan 24 sata dnevno. Tako je S21 FE 5G opremljen je najnovijim i izuzetno brzim procesorom. Također, donosi oštri prikaz slike i visokokvalitetnu grafiku koja će oduševiti sve korisnike, a posebno one gaming entuzijaste. A inovativna stopa odziva na dodir od 240 Hz podići će gaming iskustvo na novu razinu zbog brze mogućnosti reagiranja. Ono što će dodatno poboljšati igranje video igara je i njegova brzina osvježavanja od 120 Hz, a sve se prikazuje uz najveću rezoluciju na svojem Dynamic AMOLED 2X zaslonu.

Dugotrajna baterija predstavlja još jedan od ključnih prioriteta korisnika koji su uvijek u pokretu. Tako baterija Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona kreirana je za cjelodnevno korištenje. Uz to ojačana je i mogućnostima super brzog punjenja od 25 W. Korisnik sada svoj pametni telefon može napuniti za više od 50% u svega 30 minuta!

Samsung Galaxy S21 FE 5G donosi snažne mogućnosti kamere

Samsung Galaxy S21 poznat je po svojoj najmoćnijoj kameri u industriji pametnih telefona. Tako je i model S21 FE 5G opremljen je istim profesionalnim postavkama koje se koriste za snimanje najživopisnijih fotografija na svijetu. Profesionalni fotografi, ali i amateri bez velikog napora mogu uređivati, objavljivati i dijeliti sadržaj. Također, uređaj uključuje i u unaprijeđenu Night Mode opciju fotografiranja. U usporedbi sa prošlogodišnjim modelom Samsung Galaxy S20 FE s kojom sada korisnici mogu kreirati još bolje fotografije pa čak i u najvećem mraku.

Prednja kamera od 32 MP omogućava korisnicima da snime najbolji portret ili selfie, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na fotografiji svi izgledaju najbolje. Osim toga, s dvostrukim snimanjem korisnik može ostati na vrhuncu akcije ispred i iza sebe. Samo treba započeti snimanje, dok će kamera pratiti scene s obje leće u isto vrijeme.

Personalizirano korisničko iskustvo

Zahvaljujući inovativnom One UI 4 operativnom sustavu tvrtke Samsung na bazi Androida, korisnik može kreirati svoje idealno i personalizirano korisničko sučelje prilagođeno svim njegovim potrebama i zahtjevima uz jače kontrole privatnosti. Npr. početni zaslon, ikone, obavijesti i pozadine mogu se redizajnirati. Primjerice, korisnici mogu u potpunosti personalizirati widgete prema vlastitim željama.

Nadalje, S21 FE 5G donosi novu nadzornu ploču za privatnost kako bi korisnik s jednog mjesta mogao pratiti sve svoje postavke. A to čini iskustvo One UI 4 sustava i besprijekornim i sigurnim. Samsung Galaxy S21 FE 5G bit će dostupan na globalnom tržištu od utorka, 11. siječnja 2022. godine kod ovlaštenih mobilnih operatera i trgovina. Dostupnost će se razlikovati ovisno o tržištu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Samsunga na adresi samsung.com/hr.

Video: Samsung Galaxy S21 FE 5G – Official Unboxing

Tagged