samsung galaxy fold 2019

Samsung Galaxy Fold – predstavljen dugo očekivani preklopni mobitel

Samsung je na tehnološkom sajmu IFA 2019 najavio početak prodaje Galaxy Folda, Samsungove inovacije iz potpuno nove mobilne kategorije uređaja – preklopnih telefona.

Galaxy Fold je dostupan u Koreji od 6. rujna 2019. godine, a uskoro će biti dostupan i u Francuskoj, Njemačkoj, Singapuru, Velikoj Britaniji i SAD-u. Zahvaljujući 5G mogućnostima dostupnim u odabranim zemljama, korisnici će moći iskusiti najbržu mobilnu mrežu do sada.

Samsung Galaxy Fold ima prvi na svijetu 7,3-inčni Infinity Flex zaslon koji se preklapa u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo.

Također, kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci Samsung je usavršavao Galaxy Fold kako bi pružio najbolje moguće iskustvo

Poboljšan je dizajn i konstrukcija ovog pametnog telefona, ali i preispitano cjelokupno korisničko iskustvo. Galaxy Fold objedinjuje omiljene značajke korisnika pametnih telefona i tableta kako bi pružio novu vrstu mobilnog uređaja i nezaboravno korisničko iskustvo – od novog dizajna i materijala do svestranog fotoaparata i izvrsnih performansi.

Samsung je s partnerima radio na stvaranju potpuno novog korisničkog iskustva koje će promijeniti način na koji se koriste mobilni uređaji i u potpunosti iskoristiti preklopni dizajn i zaslon.

Inovativni preklopni uređaj transformira način snimanja, dijeljenja i uređivanja sadržaja

I kada je zatvoren moguće je snimiti brzi videozapis, a zatim jednostavno otvoriti uređaj i gledati ga na većem zaslonu. Pomoću App Continuity značajke, videozapis neprimjetno prelazi s početnog zaslona na glavni zaslon, dok Multi-Active Window opcija omogućuje pokretanje više aplikacija istovremeno i učinkovito obavljanje više zadataka – uređivanje snimaka, pregledavanje fotogalerija ili čitanje e-pošte.

Korisnici Galaxy Folda na odabranim tržištima mogu u potpunosti iskoristiti 5G mogućnosti. Tako ovaj pametni telefon koristi punu snagu nove generacije povezivanja za streaming i preuzimanje videozapisa visoke rezolucije i drugog sadržaja, kao i za pokretanje grafički zahtjevnih igara, uz vrhunsku brzinu. Također, zahvaljujući 7,3-inčnom Infinity Flex zaslonu, Galaxy Fold mijenja način na koji korisnici konzumiraju sadržaj i omogućuje jednostavnu upotrebu i multitasking.

Kako bi se osiguralo da iskustva na svakom tržištu budu izvanredna kao i sam uređaj, svaki Galaxy Fold dolazi s ekskluzivnim pristupom specijaliziranim uslugama za korisnike, uključujući pristup Samsungovim stručnjacima i centru za podršku online ili putem telefona.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -