samsung bespoke hladnjak / 2021.

Samsung Bespoke hladnjak – inovativni kućanski uređaj osebujnog izgleda

Samsung je najavio dostupnost najnovijih Bespoke hladnjaka i u Hrvatskoj! Ti hladnjaci predstavljaju jedinstvenu ponudu na tržištu kućanskih uređaja koji “tehnologije hlađenja donose u kombinaciji s funkcionalnošću i zanimljivim stilom dizajna.

Ovi inovativni kućanski uređaji osebujnog izgleda omogućavaju pregršt vrhunskih tehnologija poput Flex dizajna, Optimal Fresh +, Cool Select + te Humidity Fresh +. Bespoke hladnjake lako je uklopiti u svaki interijer, a dostupne su različite boje za jedinstven dizajn prostorija. Dodajmo da je u Hrvatskoj preporučena maloprodajna cijena Bespoke hladnjaka kreće već od 5.499 kuna. Hladnjaci dolaze u različitim nijansama boja, poput nebesko plave, boje lavande, srebrne, bijele, crne i bež.


Samsung Bespoke hladnjaci olakšat će pripremu hrane, a namirnice će ostati duže svježe zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni. Naime, ona ima čak pet opcija za podešavanje temperature hladnjaka. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće kao i za piće. Zahvaljujući Humidity Fresh + tehnologiji unutar posebnog odjeljka u hladnjaku, vaša će hrana ostati svježa i sačuvat će svoju teksturu i okus. Nadalje, moguće je podesiti razinu vlage unutar samog Humidity Fresh + odjeljka za još optimalnije korištenje, recimo za čuvanje voća i povrća.

Kako biste mogli lakše organizirati svoju hranu, ovaj hladnjak ima fleksibilne ladice

Pomoću njih možete prilagoditi unutrašnji prostor po vlastitoj želji. Isto tako, Bespoke hladnjaci sadrže dvostruki ledomat. Tako uz obične kockice leda dobivate i ledene mrvice savršene za pripremu koktela, frappea ili ledene kave. Novi Bespoke hladnjaci svakako se ističu svojim inovativnim Flex dizajnom. Takav dizajn idealno se uklapa u različite stilove interijera.

Hladnjaci dolaze u osam prepoznatljivih boja te se mogu birati završne obrade od stakla ili čelika. Funkcionalnost i izgled hladnjaka jedan je od važnijih elemenata svake kuhinje. Odabirom idealne boje, površine i pozicije možete ne samo biti sigurni da ćete još više uživati u pripremi jela, već da će i vaša kuhinja zračiti posebnim prepoznatljivim stilom.

Dizajn hladnjaka, ne samo da utječe na ljepotu unutar prostora, nego i na samu organizaciju hladnjaka

Isto tako, Bespoke hladnjaci sadrže Optimal Fresh + tehnologiju. Ona sadrži pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svježinu namirnica do dva puta duže. Tako je lijeva zona hladnija za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje za preostalu hranu.

Na kraju, korisnici pomoću jednog dodira na Cool Select + sučelju mogu promijeniti razine hlađenja. Moguće je odabrati četiri opcije – Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) i Freeze (-15~-23°C). Kako smo već naveli, Samsung Bespoke hladnjake moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.499 kuna. Dostupne promjenjive boje vrata uključuju sljedeće boje – nebesko plava, boja lavande, srebrna, bijela, crna i bež. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama tvrtke Samsung Electronics na adresi samsung.com/hr.

Video: Samsung Bespoke Commercial 2021

Tagged