meanit tws b31 white :: bežične stereo slušalice :: true wireless stereo headphones :: 2022.

MeanIT TWS B31 bežične slušalice osim u ružičastoj dostupne su i u bijeloj boji

Nedavno smo predstavili bežične stereo slušalice MeanIT TWS B31 Pink, a sada su ove popularne i zaista cjenovno pristupačne slušalice dostupne i u bijeloj boji! Ove slušalice su ujedno i vrlo korisne, ali i praktične. Kao stvorene su za šetnju gradom tijekom ovih adventskih dana! A same slušalice sa svojom snježnobijelom bojom doista se savršeno uklapaju u adventski duh koji nas okružuje.

Što reći drugo o ovim bežičnim slušalicama osim da su odlične i besprijekorno obavljaju svoju funkciju. A to kod ovakvog tipa uređaja znači da reproduciraju dobar, jasan i glasan zvuk i da im baterija traje dovoljno dugo. Osim što su slušalice cjenovno jako prihvatljive, tu je još jedan razlog zašto su ove MeanIT-ove slušalice posebnije od konkurencije. Kratica TWS u njegovom imenu poprilično govori o kakvom se ovdje uređaju radi.

Ukoliko niste upoznati s ovom tehnološkom novotarijom, TWS je kratica za True Wireless Stereo. To je tehnologija koja kombinira stereo zvuk s bežičnim prijenosom audio zapisa putem Bluetootha. Ukratko, TWS tehnologija bežično uparuje Bluetooth čipove koji su ugrađeni u uređaj za reprodukciju zvuka, a tu vezu krasi brži prijenos podataka kao i manja potrošnja baterije. Uz to takve slušalice su i manje i lakše od standardnih slušalica, a općenito ih odlikuje i jednostavno spajanje i korištenje.

MeanIT TWS B31 White – idealan poklon za Božić

Kako smo nedavno iscrpno opisali ovaj model slušalica, nećemo Vas zamarati tehničkim detaljima i svim mogućnostima kojima ove slušalice zaista obiluju. Sve što Vas zanima vezano za korištenje možete doznati u doista detaljnoj recenziji slušalica MeanIT TWS B31 i to ovdje. Samo ćemo napomenuti da je razlika između tog recenziranog i ovog modela jedino u boji. A ukratko, zvuk je sjajan i baterija dosta dugo “drži”, a Vi se samo odlučite za boju. Možda ste više skloni ružičastoj, a možda bijeloj – sve je na Vama.

Slušalice MeanIT TWS B31 modeli White i Pink su pravi “best buy” tehnološki artikal. Zaboravite na staromodne žice i prebacite se na True Wireless Stereo zvuk i uživajte gdje god da ste! A zbog svega nabrojanog, ove bijele bežične slušalice su idealan poklon za predstojeće Božićne blagdane i kao stvorene su za šetnje Zagrebom s “glazbom u ušima”. Naročito tijekom ovih bijelih zimskih Adventskih dana, gdje će se sa svojom bijelom bojom savršeno uklopiti u cijeli ugođaj. Bežične slušalice MeanIT TWS B31 predstavlja hrvatska tvrtka Intelkom, a možete ih pronaći na njihovom web shopu. Cijena im je 149 kuna ili 19,78 eura.

Tagged