jenz app / 2022.

Jenz aplikacija, svojevrsan “Instagram” za zaposlenike, proširila se na australsko tržište

Domaća aplikacija Jenz proširila se na australsko tržište na kojem je sklopila suradnju s dvije kompanije – KB Food Company i Glenvill Group. Naime, uslijed lockdowna koji je u Australiji uzrokovao dislokaciju zaposlenika, hrvatski Jenz pokazao se kao sjajan alat za njihovo povezivanje. Velik je to uspjeh za ovaj hrvatski proizvod koji služi kao svojevrsan “Instagram” za zaposlenike. I samim tim pomaže unaprijediti internu komunikaciju unutar kompanija.


Sada će ga svakodnevno koristiti i KB Food Company, najveća australska tvrtka za proizvodnju morskih plodova te Glenvill Grupa, građevinska tvrtka zaslužna za desetke tisuća domova, luksuznih nebodera i ureda kako u Australiji tako i u SAD-u. Uz Australiju, u Jenzu ove godine planiraju daljnje širenje na područje zapadne Europe i Skandinavije.

Jenz ima viziju biti vodeća globalna aplikacija za interne komunikacije

“Kompanijama pomažemo da povećaju angažman zaposlenika i unaprijede organizacijsku kulturu. Smatramo da imamo veliki potencijal na tržištu Australije iz razloga što je Jenz namijenjen svim modelima poslovanja. Idealan je za rad na daljinu, uredski ili hibridno”, rekao je Marko Kučić, CEO Jenza.

Osim na globalnom tržištu, ova aplikacija svoju popularnost gradi i u Hrvatskoj. Od prošle godine u svom portfelju imaju i Orbico grupa, čijih čak 500 zaposlenika koristi Jenz. U Orbicu ističu da im je upravo Jenz pomogao da bolje rješavaju interne izazove. A čak 95% njih u internom je istraživanju istaknulo da im aplikacija pomaže da bolje upoznaju svoje kolege.

Jenz je nastao unutar IT tvrtke Q kao interni startup projekt. Zahvaljujući odličnim rezultatima i prihvaćenosti, razvio se u zasebnu tvrtku, a od početka bilježe eksponencijalni rast novih korisnika. Prošlu su godinu započeli s njih 1.000, da bi ih do kraja 2021. imali više od 10.000 korisnika. Cilj im je nastaviti snažan rast, uz zadržavanje visoke kvalitete usluge. Više o ovoj poslovnoj Instagram aplikaciji doznajte na mrežnim stranicama na adresi jenz.app.

Video: Happy people, profitable companies!

Tagged