ImmuniWeb - M San Grupa - 2021.

ImmuniWeb – provjera sigurnosti vaših web stranica i računalnih sustava

Nova zvijezda u distribuciji M SAN Grupe je ImmuniWeb, ponajbolji svjetski sustav za provjeru sigurnosti vaših mrežnih stranica kao i računalne mreže vaše tvrtke.

SC Awards Europe, najprestižnija ocjene za cyber-security sektor u Europi, ocijenio je ImmuniWeb još 2018. godine kao najbolji sigurnosni softver. Tako je taj program nadmašio IBM Watson u kategoriji informatičke sigurnosti i osvoji titulu “Najbolji u upotrebi strojnog učenja i AI-a”.

ImmuniWeb je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Ženevi u Švicarskoj. Njihovi stručnjaci djeluju na razvoju tehnologija strojnog učenja i umjetne inteligencije na područjima provjere sigurnosti računalnih aplikacija, upravljanja površinama izloženih mogućim napadima te nadgledanja malicioznih aktivnosti s Dark Weba putem ImmuniWeb AI platforme rasprostranjene u više od 100 zemalja.

Posebnost ImmuniWeb penetracijskih testova je da završna, najkompleksnija testiranja provode ljudi, visokoobrazovani stručnjaci koji time provjeravaju rezultate rada AI sustava, eliminiraju njegove potencijalne greške i omogućavaju prepoznavanje rizika koje umjetna inteligencija ne prepoznaje.

Osnivač tvrtke je Ilia Kolochenko koji dolazi iz tvrtke “High-Tech Bridge”

Kolochenko dolazi iz vodeće europske tvrtke na području mrežne sigurnosti, specijalizirane za penetracijske testove i digitalnu forenziku.

M SAN Grupa i ImmuniWeb započeli su poslovnu suradnju na distribuciju ImmuniWeb sigurnosnih rješenja za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Albaniju, Kosovo i Crnu Goru, kroz široku mrežu sistem integracijskih partnera M SAN Grupe.

Brza i jednostavna dostupnost najnaprednijih ImmuniWeb rješenja

Ovim je poslovnim partnerstvom svim tvrtkama u regiji osigurana brza i jednostavna dostupnost najnaprednijih rješenja za penetracijsko testiranje, uz profesionalnu podršku njihove integracije u kompanijske web alate i aplikacije.

Bilo da se odlučite za rješenja koja će vam osigurati 24/7 automatski nadzor i provjeru kroz Discovery i Continuous pakete ili za jednokratnu pomoć kroz On-Demand rješenja za vaše web stranice i MobileSuite rješenja za vaše mobilne aplikacije, stručni tim M SAN Grupe biti će vam na raspolaganju.

Više informacija doznajte na mrežnim stranicama M San Grupe i ImmuniWeba.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -