huawei watch gt 2 pro 2020

Huawei Watch GT 2 Pro brzo se i lako povezuje s Android i iOS uređajima

Huawei je nedavno predstavio pametni sat Watch GT 2 Pro koji je brzo postao vrlo popularan među korisnicima. Ali je postao i omiljeni partner korisnicima dok vježbaju prate zdravstvene parametre. Tako uz aplikaciju Huawei Health korisnici lako mogu provjeriti sve parametre koje uređaj mjeri na bilo kojem Android i iOS uređaju.

Korisnici tako jednostavno mogu pratiti brojne zdravstvene parametre, uključujući otkucaje srca, kvalitetu sna i razinu stresa, bez obzira koji pametni telefon koriste. Aplikacija Huawei Health dostupna je za preuzimanje u AppGallery trgovini, ali i u ostalim popularnim trgovinama aplikacija.

Evo kako korisnici pametnog sata Huawei Watch GT 2 Pro mogu lako započeti s korištenjem njihovog novog pametnog sata u dva koraka.

Prvi korak: Instalirajte Huawei Health aplikaciju na pametni telefon

Preuzeti Huawei Health aplikaciju za Android i iOS uređaje iznimno je jednostavno. Za Android uređaje dovoljno je samo skenirati QR kod koji je otisnut na kutiji uređaja, a aplikaciju mogu preuzeti iz Huawei AppGallery trgovine ili Google Playa.

Što se tiče iOS korisnika, oni Watch GT 2 Pro mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem Huawei Health aplikacije iz App Storea.

Drugi korak: Pratite svoje rezultate

Nakon uparivanja pametnog telefona s Watch GT 2 Pro pametnim satom korisnici mogu lako pratiti brojne zdravstvene parametre zahvaljujući nizu inovativnih i korisnih značajki poput TruSeen 4.0+ tehnologije praćenja otkucaja srca ili TruSleep praćenja sna. Huawei Health aplikacija također će prikupljati podatke o razini stresa i razini kisika u krvi (SpO2).

Obožavatelji vježbanja također će biti sretni s novim pametnim satom, jer je podržano preko 100 različitih sportskih načina pa će svatko moći pronaći omiljenu aktivnost.

golf player - huawei watch gt 2 pro 2020

Osim vrhunskog pametnog sata, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji

U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021, premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro, a tu je i sportski pametni sat s pregršt funkcija Watch Fit. Također, 2020. godine tvrtka je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a nedavno je na globalnoj razini predstavljena i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Više informacija o Huaweiju doznajte na mrežnim stranicama na adresi huawei.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -