htc u12 life | 2018.

HTC U12 life | Pametni telefon koji donosi dvostruku kameru, “dual finish” dizajn i veliki kapacitet baterije

Tajvanska tehnološka tvrtka HTC predstavlja najnovijeg i najpristupačnijeg člana svoje nagrađivane obitelji iz serije “U”, a to je model HTC U12 life. A osmišljen je prema filozofiji “U”. S nezaboravnim fotografijama, jedinstvenim osjećajem za stil i osobnim načinom interakcije s telefonom, novi U12 life blista impresivnim značajkama, fantastičnim i privlačnim dizajnom. Ali i nevjerojatnom cijenom.

Dodajmo da HTC U12 life na stražnjoj strani donosi iznimnu dvostruku kameru koja uklanja sve poteškoće snimanja umjetničke bokeh fotografije. Unesite novu razinu kreativnosti u vaše portrete uz gotovo profesionalni fokus vašeg objekta fotografiranja te mekano, nježno zamućenje pozadine, baš kao na skupim, high-end fotoaparatima.

S ovim pametnim telefonom snimite predivan 4K video uz zapanjujuću jasnoću, savršenu za vaš sljedeći viralni klip na YouTubeu ili Instagramu. Prednja kamera donosi bogate, detaljne autoportrete s bljeskalicom i modom uljepšavanja pa ćete uvijek – čak i u režimu slabijeg osvjetljenja – biti spremni za fotografiranje izbliza.

Željet ćete telefon koji izgleda dobro kao i vi

HTC U12 life donosi odličan i jedinstven dual finish dizajn, s mekim, suptilnim crtama na jednodijelnom kućištu od akrilnog stakla, koji zajedno s metaliziranim dizajnom maske koji okružuje živopisni, 18:9 full-body ekran. Uživajte u novom obliku dodira zahvaljujući odličnom, čvrstom prianjanju dlanu, na kojem uređaj odlično leži. Također, HTC U12 life je ojačan kako bi uspješno odolio ogrebotinama te zadržao svoj izvorni izgled. Ukratko, ovo je potpuno nova forma dizajna inspiriranog likvidnom površinom.

Kako bi pokrenuo svoje jake kamere i veliki ekran, HTC U12 life je opremljen baterijom kapaciteta 3600 mAh. A s njom možete dugo pretraživati internet, igrati igrice, pregledavati videosadržaje… S njim možete raditi baš sve što poželite. Uz to, Qualcomm Snapdragon 636 Mobile Platform donosi inteligentnu i vrhunsku učinkovitost u radu. I to sa smanjenom potrošnjom baterije. Čak i pri preuzimanjima na brzini od 600Mb/s. Ukratko, HTC U12 life pruža iznenađujuću snagu i performanse za tako povoljan telefon. A on će biti dostupan u dvije boje – plavoj Moonlight Blue te ljubičastoj Twilight Purple. Više o ovom pametnom telefonu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: HTC U12 life | Dual camera, dual finish to shine

Tagged