srednja škola zabok I regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu I cut zabok I 2022.

Srednja škola Zabok poziva na upis u Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu

U tijeku su prijave i odabir srednjih škola – velika je to odluka za djecu, roditelje i obitelji, a među njima se ističe Srednja škola Zabok. Naime, ona je Regionalni centar kompetentnosti i svjetli primjer pristupa obrazovanju za ugostiteljstvo i turizam. A kako je biti učenik u centru kompetentnosti, jednoj od najboljih strukovnih škola u Hrvatskoj?

Velika podrška učenicima su pristupačni nastavnici koji se neprestano usavršavaju. A tu su i brojne prilike za dodatno učenje, natjecanja, nastavak obrazovanja i razvoj karijere te moderan i inovativan pristup obrazovanju temeljen na tradiciji dugoj 65 godina. To su samo neki od razloga za odabir Srednje škole Zabok i CUT Zabok. Upisom u ovu srednju školu kroji se budućnost po mjeri.

“Dragi učenici, upišite jedno od zanimanja Srednje škole Zabok, Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu. Bilo da je to ekonomist, komercijalist, prodavač, kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar ili turističko-hotelijerski komercijalist. Što god odaberete, sigurno nećete progriješiti. Postanite i vi dio našeg tima!”, rekla je Draženka Jurec, ravnateljica Srednje škola Zabok.

Upoznajte obrazovanje i mogućnosti razvoja karijere u turizmu i ugostiteljstvu

Srednja škola Zabok nudi nekoliko trogodišnjih i četverogodišnjih programa iz sektora turizma i ugostiteljstva te ekonomije i trgovine. U školskoj godini 2022./2023. Srednja škola Zabok upisuje programe: kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko-hotelijerski komercijalist te ekonomist, komercijalist i prodavač.

Škola je centar izvrsnosti, inovacije i kreativnosti, a ljestica se svakim danom podiže. Naime, unutar infrastrukturnih projektnih aktivnosti grade se najsuvremeniji prostori za formalno obrazovanje, cjeloživotno učenje i učenje temeljeno na radu.

Srednja škola Zabok prima prijave za upis do četvrtka, 7. srpnja 2022. godine

“Kvalitetan pristup Srednje škole Zabok i CUT Zabok pokazuju kontinuirani rezultati i brojne međunarodne nagrade naših učenika. Tri prva i jedno treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Slovačkoj, prvo mjesto na Grand Gourment međunarodnom kulinarskom festivalu, treće mjesto na Međunarodnom natjecanju udruge europskih ugostiteljskih i turističkih škola u Estoniji… To su samo neke od nagrada koje su otišle u Zagorje“, rekla je Branka Kralj, voditeljica projekta Projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Naglašavamo da prijave za upis u Srednju školu Zabok traju do četvrtka, 7. srpnja 2022. godine. Rezultati će biti objavljeni u subotu, 9. srpnja, dok će upisi biti u ponedjeljak, 11. srpnja i to od 14 do 18 sati te u utorak, 12. srpnja od 8 do 12. Svi odgovori i detalji dostupni su na brojevima telefona 049 221 018 (tajništvo) i 049 226 577 (ravnateljica). Posjetite mrežnu stranicu škole na adresi ss-zabok.skole.hr za više informacija. Više o školi CUT Zabok možete pronaći na Facebook stranici. Prereži i odluči – upiši Srednju školu Zabok i CUT Zabok!

Tagged